vyasol مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 826 عنوان کلش اف کلنز به جیمیل که وصل کنیم بیاین 35 بازدید | 4 پست مثلا من رو یک گوشیم میخوام به جیمیل وصلش کنم چیکارکنم بعد وقتی وصل کردم مثلا رو یکی از اکانت ها باشم اون یکی آخرین بازدیدش میاره که انلاینه یا نه دوتا هم زمان آنلاین روی یک کدوم باشی تازه نصب کردم نمیدونم 1403/10/11 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zeli_zdsh عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3980 اخرین بازدید هم وقتی تو یه کلن باشی فقط لیدر و کولیدرا میتونن ببینن اخرین بازدیدتو اونم نه ساعتشومثلا میزنه یه روز قبل
vyasol مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 826 اگه با دوتا گوشی رو دوتا اکانت ان باشی مشخصه الان من برم رو همین گوشیم به دوتا وصل کنم یعنی به جیمیل وصل کنم بعد با دوتا اکانتم توی یک کلن باشم مشخص نمیکنه مثلا با اونی که به جیم وصل کردم آنلاین باشم با اون ک وصل کردم نباشم میزنه برا دوتا آنلاین که لیدر کلن متوجه شه؟
zeli_zdsh عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3980 الان من برم رو همین گوشیم به دوتا وصل کنم یعنی به جیمیل وصل کنم بعد با دوتا اکانتم توی یک کلن باشم م ... نه با هر کدوم ان باشی فقط همونو ان میزنه