2777
2789

یه سوتی دادمم

شمام بگین آروم شم دارم میمیرم ولی کسی هم ندید سوتیمو فقط سه نفر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

اره دادم

ولی نمیشه بگم چیه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جابجایی حروف ک به جای گ😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| //

من خودم نه.. ولی یبار یکی از دوستام مثلا میخواست تولد دوستشو تو استوری تبریک بگه.. دیدم نوشته بود تولدت مبارک ایشالا خاطره هات آرزو شن😂بر عکس توشته بود

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

تو گروه چت کلی خانم و آقا دوستام اومدم بگم نت خرابه گفتم ن.نت خرابه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

جابجایی حروف ک به جای گ😑

واای😂😂پیش اومده برام 

من تو چت یکی یچیزی گفت فکر کردم با منه بعد جوابشو دادم بعد فهمیدم نهه🤦🏻‍♀️

بعدش چطوری خودتو آروم کردی؟ وای احساس بعدش خیلی بدههه

کاری نکردم

تا شب خوب شدم😄

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
واای😂😂پیش اومده برام من تو چت یکی یچیزی گفت فکر کردم با منه بعد جوابشو دادم بعد فهمیدم نهه🤦🏻‍♀️

😂💔

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| //

من خودم نه.. ولی یبار یکی از دوستام مثلا میخواست تولد دوستشو تو استوری تبریک بگه.. دیدم نوشته بود تو ...

وای 😂😂

خدایی خیلی بده منکه نمیتونم اصلا سوتی ندم اه

تو گروه چت کلی خانم و آقا دوستام اومدم بگم نت خرابه گفتم ن.نت خرابه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

وای😧😐😂😂

دقیقا درکت میکنم خیلی حس بدی داره بعد اصلا از یادتم نمیرهه

وای😧😐😂😂دقیقا درکت میکنم خیلی حس بدی داره بعد اصلا از یادتم نمیرهه

همه خندیدن🤦🏼‍♀️بدتر که به یه آقا گفتم این و ریپلی زدم رو پیامش🤦🏼‍♀️ گفت نه تازه از کارخونه گرفتیم تنظیمه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍