موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| //
من خودم نه.. ولی یبار یکی از دوستام مثلا میخواست تولد دوستشو تو استوری تبریک بگه.. دیدم نوشته بود تولدت مبارک ایشالا خاطره هات آرزو شن😂بر عکس توشته بود
تو گروه چت کلی خانم و آقا دوستام اومدم بگم نت خرابه گفتم ن.نت خرابه🤦🏼♀️🤦🏼♀️
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
واای😂😂پیش اومده برام من تو چت یکی یچیزی گفت فکر کردم با منه بعد جوابشو دادم بعد فهمیدم نهه🤦🏻♀️
😂💔
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| //
وای😧😐😂😂دقیقا درکت میکنم خیلی حس بدی داره بعد اصلا از یادتم نمیرهه
همه خندیدن🤦🏼♀️بدتر که به یه آقا گفتم این و ریپلی زدم رو پیامش🤦🏼♀️ گفت نه تازه از کارخونه گرفتیم تنظیمه 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍