2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت شتر کیلویی چنده ؟ فروشگاه کوروش رون گوسفند سه کیلویی زده 94 اگه اشتباه نکنم 

عزیزم من میخرم کیلو چهل

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
من خورشتی سردست گوسفند استفادهذمیکنم، واسه چرخ کرده گوساله کلا، چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط با گوسفندی ...

یعنی چی نمیتونم بخورم

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت.  دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور
گوشت شتر کیلویی چنده ؟ فروشگاه کوروش رون گوسفند سه کیلویی زده 94 اگه اشتباه نکنم 

گوشت گوسفند بومی هم کیلو چهل هست .ولی تنظیم بازار کیلو 35 ولی گوشتش خوشمزه نیس چون گوشتش مونده

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
گوشت گوسفند بومی هم کیلو چهل هست .ولی تنظیم بازار کیلو 35 ولی گوشتش خوشمزه نیس چون گوشتش مونده

گوشت گوسفن خوب باید شناسنامه داشته باشه

که حتما نر باشه

یه چیزی شبیه روده تقریبا ده یا پانزده سانت سفید رنگه از بالای ران آویزونه به اصطلاح قصابها به اون میگن شناسنامه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت.  دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور
ما گوشت خورشتی گوسفند میخریم رونش گاهی ام سر دست و چرخکرده ام شتر

گوشت شتر بو نمیده وقتی چرخ میکنید؟ من رو بوی گوشت حساسم مخلوط گوسفندو گوساله میگیرم ولی بازم بو چربی میده

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند