2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جعبشو ببر کلانتری ...ی کدی رو جعبه نوشته ک هر گوشی ی کد خاص داره برات رد یابی میکنن ک طرف کجایه و امواج گوشیتون از کجاس

باردارنیستم😊تیکرازمونمع😆. برام دعاکنین🙂

شماره سریال گوشیتو بده به پلیس .

منم یه گوشی داشتم . گذاشته بودم روی میز مغازه مون . یه خانم مسن و مهربون اومد ازم وسیله خواست بلند شدم دادم و حساب شد رفت ...

تقریبا ده دقه بعد هر چی گشتم دیدم گوشیم نیست ! 

دوربین های مغازه رو چک کردم دیدم کار اون خانومه بود 🙁 همین که پشتم بهش بوده گوشیمو از رو میز برمیداره میذاره تو کیفش !!

انقدر گریه کردم واسه خانومه ☹☹

پیگیری هم نکردم ...

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلام گوشی منم چند سال پیش دزدیدن شکایت هم کردم جعبه شو و هم بردم شماره سریالش و ثبت کردن اما پیدا نشد ولی خواهرم گوشیش وتو تاکسی جا گذاشته بود همین مراحل و انجام داد پیدا شد دیگه شانست بزنه پیدا بشه

گوشی شوهر منو دزدیدن دو ماه بعد از اگاهی زنگ زدن گفتن دزدو گرفتیم باید بیاید شناسایی کنید این دزد تو همون محدوده ای که از شما گوشیتونو زدن گوشی میزده ولی خوب شوهرم گفت نمیتونم قطعی بگم این بوده قیافشو خوب ندیدم

شماره سریال گوشیتو بده به پلیس . منم یه گوشی داشتم . گذاشته بودم روی میز مغازه مون . یه خانم مسن و ...

چرا واسش گريه كردي به نظر شما كسي كه نداره و وضع ماليش خوب نيس بايد بره دزدي؟

💙💙
چرا واسش گريه كردي به نظر شما كسي كه نداره و وضع ماليش خوب نيس بايد بره دزدي؟

نه نباید دزدی کنه 🙁

گریه ست دیگه ... میاد . دست خودم نیست که ☹

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤