2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه گوشی سامسونگ داشتم . گزینه سرقت گوشیم رو فعال کرده بودم . که هر وقت سیم کارتم از گوشیم خارج شه و سیم کارت جدید گذاشته شه داخلش ، به سه تا از مخاطبینم اس ام اس بره با عنوان (من دزد گوشی هستم) 😊

گوشیم دزدیده شد و شب به بابا و داداشم و کارفرمام اس ام اس رفت . کارفرمام هم زنگ زد به اون شماره و اون آقا کلی قسم خورد که کار اون نبوده و اینم گوشی رو تو خیابون از یه آقایی خریده و ...

آقاهه همون شب گوشی رو آورد داد 😊😊😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

برا خواهرم گوشیش به ماه نکشیده پیدا شد.دزدشم گرفتن! بهتره شانستو امتحان کنی و یکی هم اینکه آشنا تو آگاهی پیدا کنی که پیگیر کارت باشن

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...
ای باباااااا  ۵۰ ملیون طلا مو دزدیدن پیدا نشد تو میخوای دنبال گوشی تو بگردن  مملکت رو هو ...

سلام دوستم . پروفایلت خیییلی شبیه دختر خالمه 😍😍

داری اصلشو برام بفرستی بهش نشون بدم ؟؟

البته اگه عکس خودت نیست 😊😊😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه عزیزم ندارمش 

😙😙😙

مرسی

چند وقت پیش تو محله مادرم ی جوونی رو میکشن میندازنش تو چاه روش خاک میریزن قاتله گوشی بعد 1 هفته روشن میکنه و سریع میان میگیرنش یعنی با گوشی لو رفته.

البته این موضوع جدی بود و پیگیری کردن.فکر نکنم واس گوشی خیلی جدی بگیرن.

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤