شیرازیای مهربون و زیبا خیلی موخلصیم🥺🤍 کسی هس اینجا دانشگا علوم پزشکی شیراز یا خوابگاهشو دیده باشه یا ازش عکسی داشته باشه عکسه جدید و واقعی مرسی کمکم میکنین🤧💕
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
ولی تا حالا داخل دانشگاه نرفتم ولی زیاد از جلوش رد میشم
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
عکس ندارم ، ولی دختر عمم اونجاس ، تصویری میگیرم باش خیلی تمیزه اصن یه خونست دیگه اتاقی نیس
میشه لطفا لطفا خواهش میکنم یه لطفی در حقم بکنی؟ بخدا انقد برات دعا میکنم🥺🙏 میشه بهش بگی از دانشگاشون و خوابگاهی که توشه یه چن تا عکس برا من بفرسته ؟ بخدا انقد میخوام ببینم اونجارو حد نداره امسال میخوام کنکور بدم لطفا میشه؟!🥺🙏🙏
اها بعد فضاش سبزو ایناس خیلی ؟ من چن تا ولاگ دیدم نمیدونم راسته یا نه میخوام ببینم بزرگ و خوب و همونقد قشنگ هس یا نه تختاشونم تکی تکی بود ایشالا امسال میخوام قبول شم اگه بالا سری بخواد ولی خب سره شهر و اینا هنوز موندم نمیدونم از این لحاظ کجاها خوبه که من از پسشم بر بیام کم کم اینجوری دارم بعضی جاهارو نگا میکنم چون من قطعه به یقین باید برم یه شهر دورتر از شهر خودم امکانات و ایناش مهمه برام