2777
2789

من تو ارایشگاه هستم

این دختره اومده اینم توی ارایشگاه کار میکنه نگو ک معلم هم بوده..

از در که وارد شدن با مشتریش بودن...داشتن میگفتن: وای مردم اینجا چقدر بی فرهنگن خیلی بی کلاسن ی خانومه رو دیدم باشگاه میرفت وای چ چندش بود باشگاهی میرفت که یک تایمش مال مردا بود...

بعد من پرسیدم بچها شما هم باشگاه میرین؟میخاستم ست ورزشی بگیرم کجا گیر میاد؟؟؟؟

اونی ک توی ارایشگاه کار میکنه گفتش :وااااا عاسیسم..خدا نکنه ما اینجا باشگاه بریم من خودم معلمم ب کلاسم نمیخوره اینجا باشگاه برم.درضمن ست ورزشی هم خاستی بگیری حتما از تهران و دوبای سفارش بده

بعد دوباره با خودشون حرف زدن بلند بلند میخندیدن و میگفتن وای این دختره از پشت کوه اومده

درضمن اخر کاری ازش پرسیدم کجایی هستش دختره ی زشت بدریخت اشغال اهل یکی از روستاهای همین شهره...

چطوری برخورد میکنه انگار از لسانجلس اومده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم با یه نفر دیگه حرف بزن بگو واا چه دختره اداییه انگار از خارج اومده باشه واقعا بعضیا بی جنبنا به همین خدا همه چیز بهشون نمیده و... 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم