2777
2789
عنوان

جادو‌ رو بچه کوچیک

198 بازدید | 11 پست

سلام خوبین

ما با مادر شوهرم اینا زندگی میکنیم مادر شوهرم همش استرس داره همش میترسه فک میکنه یکی پیششه 

شوهرمم همش تو کارش  بد میاره بعدش رفت پیش دعا نویس براش کتاب باز کرد گفتش برات دعا مینویسم همزاد داری برو این و‌تو اب بزار دور خونه بریز تا همزادت بره گفت مادرت هم انقد پسرشو دوست داره واسه همین همزاد داره کاری میکنه شوهرم تو زندگی پیشرفت نمیکنه هر هفته بد میاره بخدا هر هفته

مادر شوهرم این کارو کرد 

الان بچه خواهر شوهرم یه مدته نمیاد اینجا همش گریه میکنه اینجا اومدنی خودشو میزنه (دوسالشه)اصلا با هیچکدوممون حرف نمیزنه منو خیلی دوست داشت الان اصلا باهام حرف نمیزنه نه من با همه اینا

خواهر شوهرم همیشه اینجا بود الان ب خاطر دخترش نمیاد 

یعنی میشه از دعا باشه؟ شاید چون دعا ریختیم رو بچه تائثیر گذاشته ولی اون روز اونجا نبود بچه 

نمیدونم چرا

نمیدونم همزاد وجود داره یا نه من اعتقاد ندارم ولی ته دلم میگه از اونه

کارِ شمااَم به ما میوفته طوری نیس!🙃❤️‍🩹

این دعانویسا چیزایی که مینویسن تاثیر دعا رو بیشتر میکنه اتفاقا چون درخدمت شیطانن . قران بزار تو خونت پخش شه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دعانویسا چیزایی که مینویسن تاثیر دعا رو بیشتر میکنه اتفاقا چون درخدمت شیطانن . قران بزار تو خونت ...

یعنی ممکنه همین رو بچه تاثیر گذاشته باشه؟ اخه خیلی مارو دوست داشت ماهم از گل نازک تر بهش نمیگیم خیلی دوسش داریم دلیلی نداره نیاد اینجا

کارِ شمااَم به ما میوفته طوری نیس!🙃❤️‍🩹

دعا نویسی و رفتن پیش آنجور آدما، اشکال شرعی داره، عزیزم چیزی که دین مخالفه مطمئنن خیری توش نیست

به جاش تو خونه همیشه قرآن پخش کن. مخصوصا بقره رو توی نینی سایت گفته بودن به مدت 40 روز. 

منم 4 ماهی هست خانه رو عوض کردم، اصلا حس خوبی نداشتم، خواب راحت نداشتم... دیگه بقره رو گذاشتم 40 روز بعد اون اصلا نتونستم دیگه پخش نباشه، بعضی از سوره های دیگه رو هم که دوست دارم مثل 4 قل و یس، قدر و واقعه.... اینارو میزارم تا صبح یه دور میخونه. خیلی خوبه امتحان کنی میبینی

یعنی ممکنه همین رو بچه تاثیر گذاشته باشه؟ اخه خیلی مارو دوست داشت ماهم از گل نازک تر بهش نمیگیم خیلی ...

ممکنه . قران بزارید دفع شه . شایدهم بچه ها از چیز دیگه ناراحتن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه روحش لطیف هست، احتمالا وجود اجنه و شیاطین رو فهمیده. بد بیاری شوهرت هم به جاش اول صبح 5 تا آیه الکرسی به نیت 5 تن بخونه ببینه چه برکتی میاد. از طرفی اون خوش شانسی موقت هم یا شانسی بوده یا اینکه شیاطین  خواستن نمک گیر کنن تا ادامه بدین