2777
2789
عنوان

شوهر نفهم و لجباز 😒😑

208 بازدید | 4 پست

من ۱۹ سالمه سه ماهه عقد کردم شوهرم ۲۶ سالشه 

از همون اول که عقد کردیم من و مامانم و بابام باهاش حرف زدیم که بیا برو طلا بخر بعدا که دستت تنگ باشه می‌فروشی به دردت میخوره 

تنها طلا هوایی که واسم خرید انگشتر نشونم بود یه نیم ست بود که واسه کادو سر عقد خرید که گردنبند و انگشتر و گوشواره داره 

اگه بخواد بعدا بفروشه همیناست 

ولی خودمم هرچی بهش گفتم گوش نمیده میگم پس فردا تو زندگی دستت تنگ باشه میری می‌فروشی به دردت میخوره میگه باشه و هیچ حرکتی نمیزنه 

قرار بود وقتی طلا سه تومن بود واسم بخره نخرید که الان انقدر گرون شد 

فکر می‌کنه من واسه خودم می‌خوام در صورتی که بیشتر به درد خودش میخوره 

وام ازدواج گرفت رفت یخچال و لباسشویی خرید واسه جهیزیه دیشبم که بابام می‌گفت میخواد بره ماشین بخره 

خلاصه که نمی‌دونم چیکار کنم با این لجباز بودنش 

مامان و بابام یه النگو واسم خریدن واسه کادو سر عقد 

از گشنگی بمیره نمیدم ببره بفروشه 😑😑

چه سبک و فضولید شما و خانوادتون!  اصلا چرا مبنا رو گذاشتید که باید‌پول کم بیاره؟ بعدش برای رفع بی پولی چرا مبنا رو گذاشتید طلا بفروشه ؟ بره قرض کنه یا وام بگیره . ثانیا فردا پول تو زندگیش کم بیاره به خودش مربوطه باید از زیر سنگم شده خودش تهیه‌ کنه شما کاسه داغتر از اشید؟ 

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان