2777
2789
عنوان

لکنت زبان کودک چهار ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 177 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای استرس گرفتمبطور متوسط چ مدت طول میکشه ک لکنت خوب بشه با گفتاردرمان

سلام خوبی؟ از پسرتون چ خبر؟ بهتره خداروشکر؟؟

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

سلام خوبی؟ از پسرتون چ خبر؟ بهتره خداروشکر؟؟

سلام قربونت

والا بهتره. کامل خوب نشده ولی بهتره

شما چ کردی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام قربونتوالا بهتره. کامل خوب نشده ولی بهترهشما چ کردی

خداروشکر که بهتره انشالله خوب بشه ، منم گفتار درمانی رو میرم هفته ایی دو بار ، ولی چون خیلی کوچولوعه زیاد همکاری نمیکنه ولی درکل بهتره .. اگه تمرینهاشو تو خونه انجام بده خیلی خوبه ولی شیطونه اصلا همکاری نمیکنه و زودی در میره

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

خداروشکر که بهتره انشالله خوب بشه ، منم گفتار درمانی رو میرم هفته ایی دو بار ، ولی چون خیلی کوچولوعه ...

قربونت

ایشالا زود خوب میشن

چ تمرینایی باید انجام بده؟

بنظرت گفتاردرمان میبریش چقدر بهتر شده؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

پسر شما بهتر شده ؟

بله خیلی خیلی بهتر شده

من چند جلسه بردمش بازی درمان گفت ب مرور خوب میشه و صبوری کن

نمیدونم الان داره خوب میشه یا نوسان لکنته

بله خیلی خیلی بهتر شدهمن چند جلسه بردمش بازی درمان گفت ب مرور خوب میشه و صبوری کننمیدونم الان داره خ ...

ان شاءالله که کامل خوب میشه ،میدونم سخته واقعا آدم فکر بچه آدم رو پیر میکنه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

بهش میگم دوباره جمله رو بگو میگبعضی وقتا میگم قشنگ صحبت کن آروم بگو نفس عمیق بکش الان گیر میکنه نفس ...

لکنت بچه تون خوب شد

الهی بمیرم دختر من درگیر شده😭😭😭😭

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

لکنت بچه تون خوب شدالهی بمیرم دختر من درگیر شده😭😭😭😭

بله خوب شد

من از پارسال درگیر لکنت بودم تا فروردین و از اردیبهشت هی کم شد و الان چند ماهه خوب شده. حدود یک ماهو نیم پيش ی آگهی دید ترسید ی چند روز یکم لکنت گرفت ولی بعدش خوب شد

ب ردش نیار از محیط خونه و استرس دور نگهش دار خوب میشه