ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 عنوان هیچوقت با نینی سایتی ها مشورت نکنید 232 بازدید | 21 پست آدمایی که بدون ترس قضاوتت میکنن واقعا خطرناکن...یکی نوشت سریع تاپیکت رو ببند تا قضاوت نشدی خیلی حرف حقی زدی❤️ عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو 1403/10/11 | 00:14 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 تاپیک من ک نمیان💔چ برسه ب قضاوت نیان و نخواه که بیانیه مشت بی سواد بیشعور که ففط از دهنشون کثافت درمیاد... عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
افرودیت۲۳۹۴ عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 2170 یک بار من کاملا عصبی بودم و اومدم اینجا تاپیک گذاشتم بچه ها هم تحریکم کردن و نتیجه شد یه دعوای بزررررررررررررررررررررگ بیگ بنگ طور😂😂😂😂😂خلاصه که نکنید میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
هبچ عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 3619 استاد ت چیشدمن تا اومدم بخونم دیدم ترکیده😂💔 یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 استاد ت چیشدمن تا اومدم بخونم دیدم ترکیده😂💔 پیامشو پاک کرد بابافهمید چیکار کردهیکی نوشته بود کلاس ۱۲ تجربی خودشو دانشجو میدونه معلمشو استادمیگم خب به معلم مرد همه یچه ها تو آموزشگاه میگن استاد من بگم اقای معلم؟😂😂ای خدا عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7247 یک بار من کاملا عصبی بودم و اومدم اینجا تاپیک گذاشتم بچه ها هم تحریکم کردن و نتیجه شد یه دعوای بزررر ... 🤣 (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7247 پیامشو پاک کرد بابافهمید چیکار کردهیکی نوشته بود کلاس ۱۲ تجربی خودشو دانشجو میدونه معلمشو استادمیگم ... اسی چی بود تاپیکت چند سالشه یارو (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 اسی چی بود تاپیکت چند سالشه یارو استاد کنکور بهم نوشته بود قهر نکن یه بوس بده حالامن ۱۸ سالمه اون ۶۸ ۷۰ ایناست حالا بالا من ۲ تا استیکر 😍 فرستادم بهش میگن تو خودت خوشت میومد اینجوری بگه و این کاره ای خودت اووووو کلی چرت پرت گقتن یهم عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 اسی چی بود تاپیکت چند سالشه یارو پاک کردا پیامشو حالا عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7247 استاد کنکور بهم نوشته بود قهر نکن یه بوس بده حالامن ۱۸ سالمه اون ۶۸ ۷۰ ایناست حالا بالا من ۲ تا استی ... 😂😂😂چقدر اون بیشعور بوده ولی نباید استیکر نمیفرستادی (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
آلوده_به_فکر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7247 پاک کردا پیامشو حالا ببینم بعد پیامشو پاک کرد (فکر چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه
ba_hs مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1652 😂😂😂چقدر اون بیشعور بوده ولی نباید استیکر نمیفرستادی بابا بدون استیکر حرف زدنی باهاش گیر میده نه قهری واسه همون نوشتم شبتون بخیر😍کلاسمم خصوصیه یکم صمیمی تریم نسبت به بقیه استادا پرام ریخت نوشت یه بوس بده عبادت میکنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو