2777
2789

که با کسی که دوست صمیمیت بوده غریبه بشی و از هر روز حرف زدن برسین به آنفالو کردن 🙁امشب رفتم دیدم آنفالوم کرده منم آنفالو کردم یک یه ساله حرف نزدیم دلم میخواد اون ۱۰ سال دوستی پاک بشه از ذهنم فراموش کنم اما بدترین قسمتش اینکه ما با هم بزرگ شدیم تو همه خاطراتم هست تو مدرسه همیشه کنار هم می‌نشستیم 😭واقعا رفاقت دخترا به درد نمیخوره پسر خالم هنوز با بغل دستی کلاس اولش رفیقه بخدا رفاقت پسرا یه چیز دیگس 

انفلک کردن با معنی قطع رابطه نیست 

و دوستتوک از بین نرفته ففط کمرنگ شده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انفلک کردن با معنی قطع رابطه نیست و دوستتوک از بین نرفته ففط کمرنگ شده

یک ساله اصلا حرف نزدیم یعنی از هم خبر نداریم من پیام ندادم زنگ نزدم اونم دیگه نزد حتی براش سوال نشد که من مردم یا زنده م شاید بلایی سرم اومده ک خب این برای شما چه معنی داره ؟ تنها راه ارتباطی که مونده بود اینستا بود که دیدم آنفالوم کرده 

منم همینطور الان یدونه دوست صمیمی ندارم

راستش فکر میکنم دخترا اینطورین

من دوستی که همیشه قربون صدقم میرفت و میگفت اگه کاری داشتی پیام بده

چند روزی رل جدید پیدا کرده و رفیق جدید داره پاشدن چند نفری رفتن مسافرت

حتی یه خبرم نگرفت ازم بعد یکی دو هفته

راستش فکر میکنم دخترا اینطورینمن دوستی که همیشه قربون صدقم میرفت و میگفت اگه کاری داشتی پیام بدهچند ...

اصلا همه میگن رفاقت دخترا ماندگار نیس هممون تجربه کردیم نمیدونم چرا ما اینجوریم 

دقیقا همه دوستای صمیمیم دوست جدید پیدا کردن با من سرد شدن یجوری باهام قطع ارتباط کردن انگار اصلا وجود نداشتم 

اصلا همه میگن رفاقت دخترا ماندگار نیس هممون تجربه کردیم نمیدونم چرا ما اینجوریم دقیقا همه دوستای صمی ...

نمیگم همه دخترا ولی اکثرشون حسودن و معرفت ندارن

تا یکی بهتر میبینن ولت میکنن 

هرچند بنظرم من بهتر از من وجود نداره😁

نمیگم همه دخترا ولی اکثرشون حسودن و معرفت ندارنتا یکی بهتر میبینن ولت میکنن هرچند بنظرم من بهتر از م ...

اره حسادت و رقابتی همیشه وجود داره و از ته دل دوستت ندارن 🥲منم دوست بدی نبودم دیگه چیکار بکنم براشون خبببب😑😂