من سر درد بی حالی ببین توی هرماشینی میشینم میگم بو میده نمبدونم چرا ماشبنا بو میدن😭😭😭
جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷
ببین شیشه رو بدی پایین خوب نمیشی ؟من همیشه شیشه رو میدم پایین صورتمو میگیرم رو به هواخیلی خوب میشم.و ...
چرا باید بری دکتر؟
جـــانفدای ایرانم🇮🇷🇮🇷 لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷
من ماشین از کنارم ردم میشه حالم بد میشه احساس میکنم وقتی توی ماشینم سرم کردنن تو اگزوز ماشین
برم جایی مسیر طولانی باشه تابستون پارچه نخی خیس میکنم چندلایه دهن و دماغم میگیرم خیلی بوی ماشین عذابم میده الانم که سرده ماسک میزنم با شالم دهن و دماغم میگیرم