2777
2789
عنوان

کیا بد ماشینن

130 بازدید | 15 پست

ی راهکار خونگی بگین بجز قرص ،نمیتونم نیم ساعت تو ماشین جایی برم همش استفراغ میکنم خسته شدم از بیرون رفتن

بعداز هفت سال نازایی باردارشدم اوتم بار سوم انتقال با ای وی اف ، خدایا شکرت،هر سوالی راجب ای وی اف داشتید بپرسد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من سر درد بی حالی  ببین توی هرماشینی میشینم میگم بو میده نمبدونم چرا ماشبنا بو میدن😭😭😭

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

ببین شیشه رو بدی پایین خوب نمیشی ؟من همیشه شیشه رو میدم پایین صورتمو میگیرم رو به هواخیلی خوب میشم.و ...

چرا باید بری دکتر؟ 

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

تا الان همش قرص میخوردی ؟ من بچه بودم اینطوری بودم به مرور خوب شدم

فقط چن بار قرص خوردم هر جا برم عین جنازه میرم از بس بو ماشینم

بعداز هفت سال نازایی باردارشدم اوتم بار سوم انتقال با ای وی اف ، خدایا شکرت،هر سوالی راجب ای وی اف داشتید بپرسد

نمبدونم ب نظرت علتش

من ماشین از کنارم ردم میشه حالم بد میشه احساس میکنم وقتی توی ماشینم سرم کردنن تو اگزوز ماشین

برم جایی مسیر طولانی باشه تابستون پارچه نخی خیس میکنم چندلایه دهن و دماغم میگیرم خیلی بوی ماشین عذابم میده الانم که سرده ماسک میزنم با شالم دهن و دماغم میگیرم

برم جایی مسیر طولانی باشه تابستون پارچه نخی خیس میکنم چندلایه دهن و دماغم میگیرم خیلی بوی ماشین عذاب ...

ینی اگ ماسک بزنم حله؟

2827
2791
2779
2792