2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بالا در ازدواج

103 بازدید | 13 پست

سلام۲۷سالمه....خیلی هم خواستگار داشتم تا به الان ولی به دلم نبودن....الان یه نفره۱۵سال ازم بزرگتره خودم اصن اول گفتم کلا نیاد...الان اومده خوشم اومده ازش....اطرافتون کسی با این اختلاف سنی داشتین؟

اختلاف سنی زیاد باعث میشه بعد ازدواج هم رو درک نکنید و اختلاف بینتون پیش بیاد

این مورد مناسبی نیست که 15 سال ازت بزرگتره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاده..ولی حتما بگین ملکی بنامتون بزنه سکه گرفتنش سخته

این موضوعو قبول کرده....من بیشتر نگرانم که نکنه بعدا مشکل پیش بیاد

..تحصیلات داره...چهره داره.....اخلاق داره...مستقله

وقتی اقا خیلی سنش بیشتره معمولا" کنترلگر میشه. شما رو قبول نداره و همیشه فکر میکنه هنوز درگیر هیجانات جوانی هستی و به خاطر همین باید ترمزت رو بکشه و سر عقل بیارتت.... البته استثنا هم وجود داره ولی معمولا" اینجوریه

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
وقتی اقا خیلی سنش بیشتره معمولا" کنترلگر میشه. شما رو قبول نداره و همیشه فکر میکنه هنوز درگیر هیجانا ...

این رو درست میگی...ولی اخلاقیاتش اینو نشون نمیده...ینی نقش بازی میکنه؟

این رو درست میگی...ولی اخلاقیاتش اینو نشون نمیده...ینی نقش بازی میکنه؟

همه اقایون اوایل دوره اشنایی ظاهر رو حفظ میکنن. باید مدت زیادی باهاش معاشرت کنی تا اطمینان پیدا کنی. بعدش هم اینکه بالای چهل سال داره   امکانش هست که دوستی یا رابطه ای در گذشته داشته باشه. 

همه اقایون اوایل دوره اشنایی ظاهر رو حفظ میکنن. باید مدت زیادی باهاش معاشرت کنی تا اطمینان پیدا کنی. ...

دقیقا....درسته....ینی الان میگی روش فک نکنم کلا ؟یا فک کنم

دقیقا....درسته....ینی الان میگی روش فک نکنم کلا ؟یا فک کنم

نمیدونم شرایط شما چجوریه. اگه شرایطت جوریه که میخوای زودتر ازدواج بکنی روش فکر کن ولی عحله نکن. اگه میتونی باهاش چندجلسه بیرون برو و ازش بپرس چرا تاحالا ازدواج نکرده و ایا تو زندگیش کسی بوده یا نه. 

شما وقتی با خواستگارت راجع به مسائل مختلف صحبت کنی و باهاش جاهای مختلف بری کم کم شخصیت واقعیش مشخص میشه. 

نمیدونم شرایط شما چجوریه. اگه شرایطت جوریه که میخوای زودتر ازدواج بکنی روش فکر کن ولی عحله نکن. اگه ...

نه من اصراری ندارم سریع ازدواج کنم....شرایطم خوبه.....

اگه رابطه ات ادامه پیدا کرد چند باری عمدا"  سر موضوعات مختلف باهاش مخالفت کن، ببین اینجور وقتا برخوردش چیه. 

بگو دوس داری بعد ازدواج باهاش گردش و کافه و سفر و سینما بری... ببین نظرش چیه. اصن حوصله اینکارها رو داره؟ راجع به بچه ازش بپرس. بگو شاید تا سه چهار سال اول بچه نخوای، ببین ایا اصرار میکنه که زود بچه دار بشی.... بگو شاید بعد ازدواج سرکار بری، ببین مخالفت میکنه یا نه

نه من اصراری ندارم سریع ازدواج کنم....شرایطم خوبه.....

پس با آرامش جلو برو. بگو فعلا" میخوام باهاتون آشنا بشم و نمیخوام هیچ جریان عاطفی بینمون ایجاد بشه. هر روز چند تا سوال ازش بپرس.  باهاش چندجا برو... شخصیتش دستت میاد. ببرتش جای شلوغ که ببینی چقدر عصبی میشه. باهاش برو کافه یا رستوران تا ببینی خسیسه یا نه.  چندروزی بهش بگو مریضی تا ببینی واکنشش چیه... باهاش بیرون که میری دقت کن هیز هست یا نه. 

این موضوعو قبول کرده....من بیشتر نگرانم که نکنه بعدا مشکل پیش بیاد..تحصیلات داره...چهره داره.....اخل ...

اگه شغل و اخلاق و ایمانش مورد تاییدم باشه با۱۵سال اختلاف اوکی هستم 

مخصوصا که خودم ۱۸ساله و اینا نباشم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️