2777
2789
عنوان

تنهاییم

180 بازدید | 11 پست

من هیچ خیری از خانواده خودم ندیدم ، شوهرم هم همینطور هیچ خیری از خانوادش ندیده ، دوتامون تو زمان مجردی از دست خانوادمون کشیدیم ، فامیل نداریم ، دوست هم خیلی کم داریم که همه مجردن و تو دنیای مجردین خیلی تنها و بی کسیم خیلی آزار دهنده است نه تو خوشی کسی و داریم باهامون بخنده نه تو غمهامون کسی و داریم اشکهامون و پاک کنه، چکار کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منوشوهرمم عین شمادرد کشیده ایم جفتمون ازیه خانواده ی پرجمعیت تبدیل شدیم به دونفرکه خندهامون عشقمون دلتنگیومریضیوناخوشیو خوشیم فقطو فقط خودمون دوتاییم

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
منوشوهرمم عین شمادرد کشیده ایم جفتمون ازیه خانواده ی پرجمعیت تبدیل شدیم به دونفرکه خندهامون عشقمون د ...

می ترسم پس فردا بچه ام هم مثل ما بی کس بشه ، قرنتینه بشه نه دوستی داشته باشه نتونه اجتماعی بشه، هزارتا فکرو خیال می کنم

هرچقدرم خانوادت پشتت نباشن نباید بدشونو پیش شوهرت میگفتی و خودتو بیکس کنی. مرداسروته ی کرباسن.اون خ ...

اگه بگم خانوادم باهام چکار کردن هیچ وقت این حرفو نمی زنی ، الانم اون هیچ مخالفتی با خانواده من نداره یا من هیچ مخالفتی با خانواده اون ندارم خودمون سردشدیم از خاموادهامون

می ترسم پس فردا بچه ام هم مثل ما بی کس بشه ، قرنتینه بشه نه دوستی داشته باشه نتونه اجتماعی بشه، هزار ...

نداشتن خانوادرو ترجیح میدم به خانواده ی پوچو هروز کاراشونوقورت دادن !

فکرمیکنم همیشه اوناکه یتیمن برای بهزیستین بی کسن یا خانواده ی کم دارنوغریبن چجورن منم عین اونا!دیگی که برامن نجوشید میخوام سرسگ بجوشه توش!مادرم برامن مادرنشد یابرای همسرم مادرش مادر نشد فردا برای بچم خودشو نمیکشه

اگه بگم خانوادم باهام چکار کردن هیچ وقت این حرفو نمی زنی ، الانم اون هیچ مخالفتی با خانواده من نداره ...

دقیقا آدم خودش دیگه رغبت نمیکنه بره

هعی عمرا کسی مثل من درد نکشیده ازخانواده و کسو کارش

کلاسای مختلف شرکت کن و دوستان جدید پیدا کن.دوست خوب گاهی بهتر از فامیله

راست میگن ایشون من جدیدا کلاس ورزش میرم خ تو روحیم تاثیرگذاشته با خانمهای دوستای همسرم رفت آمدشروع کردیم کم کم