2777
2789
عنوان

از هر چی مَرده نفرت دارم

131 بازدید | 9 پست

امروز توی خیابون از مغازه برمیگشم 

تو کوچمون بودم یک ماشین جلو پام وایستاد دو تا پسر جوون بودن 

یکیشون برگشت چنان حرف مثبت ۱۸ و بی ادبانه ایی زد

که از شدت شوکه شدن نتونستم هیچ واکنشی نشون بدم اونا هم سریع گاز دادن رفتن اومدم خونه بدنم هیستریک میلرزید

صداش همش تو مخمه 

اخه تیپ و قیافم هم بدون ارایش و بسیار ساده اس

بعضی وقت ها با خودم میگم اون خانوم هایی که به خودشون میرسن واقعا چقدر در معرض این مردای مریض قرار میگیرن 

از زمانی که بچه بودم تا الان که ۴۵ سالمه هر از چند وقت یکبار این اتفاق تو خیابون میوفته و هر دفعه بیشتر حالم از مرد جماعت بهم میخوره 

تنها شانسی که تو زندگیم اوردم اینه که شوهرم ادم خوب و نرمالیه

وگرنه فکر کنم تا اخر عمر مجرد میموندم

با 45 سال تیکه؟ 🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم

یبار تو دکتر نشسته بودم حس کردم یکی از بالا داره اشاره میده بهم تنها بودم تا نگاه کردم دیدم یه مرده ماسک زده بود اونجاشو با دستش لمس میکرد یجوری میکرد حالم بهم خورد شوکه شدم اصلا اولین بار بود همچین چیزی میدیدم تا چند روز تو ذهنم بود تا چند روز حالم از مردا و پسرا بهم می‌خورد اصلا نگاهشون نمیکردم🤦🏻‍♀️

عاشق نوتلام🍫❤️

دقیقا منمیبار تو دکتر نشسته بودم حس کردم یکی از بالا داره اشاره میده بهم تنها بودم تا نگاه کردم دیدم ...

متاسفم که شما هم همچین تجربه ی تلخی داشتی 

منم این اتفاق برام افتاده البته زمان کودکی

ولی کاملا درکت میکنم

متاسفم که شما هم همچین تجربه ی تلخی داشتی منم این اتفاق برام افتاده البته زمان کودکیولی کاملا درکت م ...

واقعا برام عجیب بود کلا اونجارو درآورده بودااا دیگه نمیدونستم چیکار کنم همون لحظه گوشی رو برداشتم الکی گفتم الو مثلا داشتم صحبت میکردم از جام بلند شدم رفتم جای دیگه نشستم همش تو ذهنم بود حتی پوششم هم درست بود حتی آرایشم نکرده بودم حجاب موها و بدنم هم داشتم ولی نمیدونم بعضیا چرا اینکارو میکنن واقعا💔

عاشق نوتلام🍫❤️