2777
2789
عنوان

میاین ی دقیقه تروخدا

36 بازدید | 4 پست

من امسال رفتم پایه دهم اول نمونه دولتی بودم ولی انقد ک معلما بددس میدادن و حال روحیم بد بود اومدم ی مدرسه عادی   ک هم معلماش عالین 

از اول ک همش میگفتن فلانی درسش خیلی خوبه و امتحانامو ک میدادم  همیشه بالاترین نمره بودم ...بچه ها خیلی حسودی میکردن ولی از همه اونا انتظار داشتم ک اینکارو بکنن ن دوستم ک 11ساله باهاش دوستم ...

روز تولدم بهم ی انگشتر و دسبند داد ک از لحظه ا ی ک اون انگشترو کردم دستم انگار ی استرس زیاد ی درد زیادی بهم تحمیل شد قلبم درد میکرد انگار....

نمیدونستم از اون انگشتره ... 

امتحانارو هرچی میخونم 18.19 حالم بد بود ..نشخوار ذهنیو....

تا اینکه صبح جمعه حمله قلبی بهم دست داد و تا لب ایست قلبی رفتم ...

از هوش رفتم تو بی هوشیم بخداقسم میشنیدم ک میگفتن این دختر قران میخونه خدایا بهش رحم کن به هوش ک اومدم اون انگشتر دیگ نبود بخدا قسمممم نبوددد دیروز دیده بودمش ولی نبودددد بخدا 

تروخدا زود اعتماد نکنین ... نابود شدم تو این ی ماه ... مواظب بچه هاتون و دوستاشون باشین

میشه یا برام دعا کنین یا بگین چکار کنم ک یکم حالم خوب شه؟

آیت الکرسی سوره ناس و فلق و اعوذ بالله من همزات شیاطین رو دائم بخون حرز مولانا امام جواد صلوات الله علیه و آله بگیر 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتین ... حتما چشم

خواهش میکنم عزیزم 🖤🙏

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی