2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم اگر کراتین کنی نمیتونی شنیون کنی.بنظرم اصلا کراتین نکن.خیلی ریزش میاره

پس چیکار کنم 

موهام خیلی فره کلافه م کرده

به جز کراتین راه دیگه ای سراغ ندارید؟

از آرایشگری بپرس.چون تا جایی ک من خبر دارم مو وقتی کراتین میشه گیره نمیگیره دیگه،زود لیزمیخوره بازمیشه، فک نکن بتونی شینیون کنی.

بازم بپرس تا دقیق تر بهت اطلاعات بدن.

من خودم همیشه موهامو کراتین میکنم.جلسه اشنامون نتونستم موهامو قشنگ شینیون کنم هی شل میشد 

از آرایشگری بپرس.چون تا جایی ک من خبر دارم مو وقتی کراتین میشه گیره نمیگیره دیگه،زود لیزمیخوره بازمی ...

کراتین کردی موهات نریخت؟؟

یکی میگه می‌ریزه یکی میگه نمیریزه

پس چیکار کنم موهام خیلی فره کلافه م کردهبه جز کراتین راه دیگه ای سراغ ندارید؟

اگه خیلی فره ک مجبوری کراتین کنی،از چندتا آرایشگری بپرس،ب یکی اکتفا نکن، فوقش ی مدل ساده بعد کراتین کردن برا عروسیت انتخاب کن،الان زیاد موی عروس رو شینیون شلوغ نمیکنن،بعدشم تور میفته رو پشت موهات، فک کنم بتونی کراتین کنی،ولی بازم بپرس،

بعدشم اگه جنس مواد کراتینت خوب باشه بعد جلسه با یه حموم و سشوار ،موهات حالت لختیشو از دست نمیده،خیالت راحت، 

نه اگه جای خوب بری تقویت هم میشن من که خیلی راضی بودم

والا دور و بر ما هرکی هرجا رفته ریزش داشته بعدش.اینم بگم چون مواد نباید به ریشه مو بخوره و فقط به قسمت مرده مو باید تماس داشته باشه پس باعث تقویت مو هم نمیشه.البته نمیدونم منظورتون از تقویت مو دقیقا چی هست

کراتین کردی موهات نریخت؟؟یکی میگه می‌ریزه یکی میگه نمیریزه

ریزش ک یکم میگیره،دروغ چرا بگم، ولی انقد نرمو ناز میشه ک حدنداره،مثه ابریشم میشه، سبک میشه موهات انگار اصن مونداری،

بعدشم میتونی موهاتو با روغن کرچک تقویت کنی،بزنی رو پوستت بعد ۳ساعت باشامپوی داروگر یا شبنم بشوری،بعد از شامپو کراتین بدون سولفات استفاده کنی بعدهم نرم کننده مخصوصت.منکه ازبس لخت کردم الان دلم میخاد باز فرکنم۶ماهه ولی میترسم بهم نیاد یا خراب فرکنن، بلاتکلیفم

قیمت کراتین موهام ۶ماه پیش زدم یک تومن،البته ترمیم کراتین بود،اندازه موهام بلنده تا پایین سوتین.ولی اگه ترمیم نبود یکوپونصد میشد