2777
2789
ریزش ک یکم میگیره،دروغ چرا بگم، ولی انقد نرمو ناز میشه ک حدنداره،مثه ابریشم میشه، سبک میشه موهات انگ ...

نه من موهام تا روی کمرمه حجمشم زیاده

فک کنم بیشتر بشه واسه من

پس چیکار کنم موهام خیلی فره کلافه م کردهبه جز کراتین راه دیگه ای سراغ ندارید؟

اگه برا عروسیت کراتین نکردی،حتما حتما بعد عروسیت بکن،یبار هیچی نمیشه،واقعا لذت بخشه

معرکه میشه موهات.چهرت تغییرمیکنه،انقد ناز میشی،از خودت لذت میبری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من موهام تا روی کمرمه حجمشم زیادهفک کنم بیشتر بشه واسه من

مو وقتی کراتین بشه حجمش کم میشه مثه دم اسب و دم گربه کم حجم و لخت میشه، این ترفند آرایشگرا هست قبل کراتین سرتو میشورن بدون شونه کردن خشک میکنن با سشوار،حجم موهات دوبرابر میشه،بعد موقع پول گرفتن میگن حجم موهات زیاد بود،آخه عزیزمن هر مویی رو بدون شونه کردن سشوارکنی دوبرابر خودشو نشون میده 

والا دور و بر ما هرکی هرجا رفته ریزش داشته بعدش.اینم بگم چون مواد نباید به ریشه مو بخوره و فقط به قس ...

موخوره هام که از بین رفت، تار مو ضخیم تر شد و رشدشون بیشتر شده و همچنین پرپشت تر شدن

موخوره هام که از بین رفت، تار مو ضخیم تر شد و رشدشون بیشتر شده و همچنین پرپشت تر شدن

نمیدونم ولی من چیزی که گفتم از دکتر شنیدم که مواد کراتین باید به قسمت مرده مو بخورن و مطلقا به کف سر نخورن پس نمیتونن تاثیری روی رشد و پرپشتی مو داشته باشن.