2777
2789
عنوان

حال خرابی

60 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من خیلی فکرم مشغول میشه همش استرس اظطراب میگیرم جوری که غذا میخورم حالت تهوع شدید میگیرم از غذا دست میکشم تروخدا چه قرصی باید مصرف کرد حالم خوب نی وسواس فکری هم زیاد دارم خستم

یاد اهنگ ساسی افتادم

حال خراب است،گرحرام است😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

باید بری دکتر عزیزم اینجوری قرص های ارامبخش بدون نسخه عوارض داره وخطرناک

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطع ارتباط با ادم سمی و ازارگراینستا نرو شاخای مجازی میبینی اذیت میشی دوست خوب داری ؟

اتفاقا تو زندگی قبلیم با یه خر دوست شدم زندگیمو خراب کرد نابودم کرد منم می‌خوام زندگیشو نابود کنم چون سریع ازدواج کرد منو فراموش کرد برا عروسیش خوشحال بود

اون به این روز انداختت؟

اره قبل اون خوب بودم اون اومد اینقدر اشکمو در اوارد دیونم کرد حرف حرف خودش بود میگف جایی رفتی کات میکردیم بلد نبود کادو بخره هیچی نمیخرید خودت باید میگفتی چیکار کن نکن هیچی سرش نمیشد کلا مثلا میگف کمک مامانم کن چی بحث میکردیم منو هول میداد تموم نمی‌کرد همه میفهمیدن هرچی میگفتم تموم کن ول نمیکرد دوس داشتم کمکم کنه تو ظرف شستن و همه چی این کارو نمی‌کرد دستور میداد تازه دختر عموم میفهمید دعوامون شد حرف نمی‌زد هی حرف حرف خودش بود الان نمی‌دونم چمه یه سال گذشته این چیزا تو ذهنمه