بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه الان مشخص نمیشه. نهایت همون نوزدهم. تازه اگه نطفه همون اول دی تشکیل شده باشه. ولی این علائمی که گفتید علائم ویروس گوارشیه که الان خیلی ها درگیرشن منم تازه پشت سر گذاشتم
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
عه این ویروس ک میگین چیه منم داشتم پریودم افتاده عقب
والا منم نمیدونم از کجا گرفتیم. ولی ویروس گوارشیه با تب و بدن درد. واسه ما خیلی هم طول نکشید سه چهار روزه خوب شد. ولی متاسفانه از درمانگاه آنفولانزا گرفتیم و اون خوب نشده افتادیم به تب و سرفه و ... . کلا ویروس زیاده.
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)