2777
2789
عنوان

به کجا زنگ بزنم به سگای گشنه کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 41 پست
منم میترسمولی اینام‌گناه دارن

انقدر مردم غذا دادن چند روز پیش از باشگاه میمودم واسه پسرم ساندویچ خریدم گربه پرید رو دستش تا چند روز ترسیده بود گریه میکرد 

آقا بچه ها چه گناهی کردن بابا بهشون غذا ندید

هی نفسی میاد و میگاد🙃

انقدر مردم غذا دادن چند روز پیش از باشگاه میمودم واسه پسرم ساندویچ خریدم گربه پرید رو دستش تا چند رو ...

من تو شهر نمیدم

بلاخره ی چیزی پیدا میکنن

اینکه من میگم وسط بیابون بودن

چند بار بگم😐😐

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دلسوزی الکی سگ و گربه هارو وارد حریم زندگی انسان میکنید و در اخرم به دست همینا یا کشته میشیم یا ب ...

کاش واقعا شر ادما از زندگی اینا کنده میشد

ما مزاحمیم ما زندگی طبیعیشونو ازشون گرفتیم ما اواره و بی غذاشون کردیم و بعد با خودخواهی میگیم باید بزاریم تا از گشنگی بمیرن!

موجودی وحشتناک تر از انسان سراغ دارین؟

.

کاش واقعا شر ادما از زندگی اینا کنده میشدما مزاحمیم ما زندگی طبیعیشونو ازشون گرفتیم ما اواره و بی غذ ...

کجا طبیعتشون رو گرفتیم از زمان های قدیم ک شهرها کوچیک بودن برای وارد نشدن حیوانات حصار میکشیدن 

ولی الان برعکس شده 

میان به حیونا غذا میدن به اسم حیوان دوستی بعد ک اون حیوان گرسنه بمونه خوی درندگی داره متوجه محبت تو انسان نمیشه وقتی بچه ای کوچیک ببینه حمله میکنه پیرمرد و پیرزن ناتوان ببینه حمله میکنه چرا با خودخواهی باید اینارو وارد محیط زندگی انسان کرد؟

برو بخون و ویدیو ببین گربه ای ک تو خونه نگه میداری اگه صاحبش بمیره شروع میکنه به خوردنش سگ شروع میکنه به پاره کردن بدنش چرا فک میکنی اینا محبت انسان میفهمن؟

اونا خلقتشون اینجوری افریده شده ،چرا سعی میکنید جای خدارو بگیرید

کجا طبیعتشون رو گرفتیم از زمان های قدیم ک شهرها کوچیک بودن برای وارد نشدن حیوانات حصار میکشیدن ولی ا ...

قدیما روستاها و شهرا و راه ها اینقد عظیم و بزرگ ساخته شده بودن؟

من با اینکه تو شهر بهشون غذا بدی موافق نیستم

ولی تو بیابونم بزاریم بمیرن؟

.

قدیما روستاها و شهرا و راه ها اینقد عظیم و بزرگ ساخته شده بودن؟من با اینکه تو شهر بهشون غذا بدی مواف ...

با غذا دادن شما اونا دیگه شکار رو یادشون میره عزیزم 

بعد به خودشون ضربه میخوره،سگ باید بتونه بره دنبال شکارش گربه باید بتونه موش بگیره ولی از بس بهشون غذا دادن و تو طبیعتش دخل و تصرف کردن اونا رو از خلقتشون دور کردن 

نمیگم نده ولی نزدیک شهر نده 

ایشالا ک کاری ک شما کردی خدا بهترشو برات انجام بده 

میخوای حالا که داری زنگ میزنی بگو برن به ببر و شیر و پلنگ و خرس های توی جنگلم کمک کنن و غذا بدن ، او ...

خب چ عیبی داره؟

مگه خرس و پلنگو نمیبرن خوب نگه داری کنن؟؟؟

مگه براشون مناطق حفاظت شده نمیزارن؟

سگم حیوونه بهش کمک کنن چی میشه؟

حالا ک محیط زندگیشون و خوراکشون از بین رفته چی میشه ببرنشون یجایی و ازشون نگه داری کنن؟

.

خب چ عیبی داره؟مگه خرس و پلنگو نمیبرن خوب نگه داری کنن؟؟؟مگه براشون مناطق حفاظت شده نمیزارن؟سگم حیوو ...

عزیزم اونا در خطر انقراضن 

کلا تو کشور زیر ده تا ازشون مونده 

نه این سگای بی صاحب که مثل مور و ملخ دارن زیاد میشن ، والا دیگه امنیت نداریم از دست اینا😐😐

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

کدوم کار؟اینا وسط بیابون خشک بودنهیچی نبود هیچییی بیابون بودکاش میدیدی قیافه هاشونو مثل چی میلرزیدنب ...

شما گفتین کنار رستوران بوده و مسئول اونحا بهشون غذا میداده پس بدون هیچی هم نبوده.

شما آتیشگاه کرج رفتین؟ اونجا هم بیابونه ولی از بس مردم بهشون استخون دادن که آدم جرات نمیکنه یه لحظه از ماشین بیاد بیرون بس که زیاد شدن

شما گفتین کنار رستوران بوده و مسئول اونحا بهشون غذا میداده پس بدون هیچی هم نبوده.شما آتیشگاه کرج رفت ...

نه هیچی نمیدادن

حتی میزدنشون

من پول دادم که بهشون فقط نون بدن تا از گشنگی نمیرن

میگفتن مواد غذایی گرونه و اگه پسماندم بدیم بهشون دیگ نمیرن از اینجا و مسافرارو میترسونن

چن تا توله بودن

گشنه و لاغر

.

اینی که شما میگید برای جامعه ایه که نظارت داره روی حیوونا نه اینجا . اینجا فقط انسان گند میزنه به هم ...

کنار انسان ها بودن یعنی چی؟ یعنی خدا گفته باهم زندگی کنین؟! اصلا میدونین چه بیماریهای خطرناکی از طریق سگ منتقل میشه؟ خبر دارین جون چند تا بچه به خاطر همین سگا گرفته شده؟ بچه خودتونم بود همین نظرو میدادین؟ من نمیدونم چجوریه که تو مملکت ما همه میشن همه چیز دان، کل متخصصا رو میزارن‌ تو جیبشون و بدون دونستن خیلی چیزا نظر میدن

والا سگ و گربه با انسان زندگی نمیکردن و نمیتونن بکنن کی گفته با حیوانات زندگی کنیم!