ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 عنوان تیک عصبی کسی راه حل داره کمککنیدددد 92 بازدید | 10 پست یکی از دوستام تیک عصبی داره زندگیش هم خوب نیست نمیتونه بره دکتر پول ندار ۲۱ سالش وقتی عصبی بشه هیچکس نمیشناسه بس عصبی حتی عشق مادر و.... نمیشناسه راه حل دارید ک کمکش کنم🙂 بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜 1403/10/10 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 2317 از اعصابه باید بره پیش روانشناس ریشه رو پیدا کنن باید از ریشه حلش کنن خودم اینطوریم بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 من داشتم چیشد چیکار کردی میشه کمک کنین واقعا نگرانم بدتر بشه بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
yazdanpanah عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 9151 چیشد چیکار کردی میشه کمک کنین واقعا نگرانم بدتر بشه تیکش از چه نوعه لایک کن
fatkkk عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 410 چیشد چیکار کردی میشه کمک کنین واقعا نگرانم بدتر بشه من رفتم دکتر بهم قرص ویتامین داد همه ویتامین ها بعدش خوب شدم
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 از اعصابه باید بره پیش روانشناس ریشه رو پیدا کنن باید از ریشه حلش کنن خودم اینطوریم نمیره و تراپی میخواست میگ پول ندارم وضع زندگیش خیلی خرابه خرج مادر خواهراش میده واسه همین بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 تیکش از چه نوعه لایک کن تیکش نمدونم فقط تیک عصبی گف دار یک مسئلع یک حرف زیاد بره رو مخش عصبی میشه بقیه علایم نمدونم فکر کنم پلک هم میزنه بی اختیار بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
fatkkk عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 410 تیکش نمدونم فقط تیک عصبی گف دار یک مسئلع یک حرف زیاد بره رو مخش عصبی میشه بقیه علایم نمدونم فکر کنم ... انشاءالله خوب بشه
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 انشاءالله خوب بشه فکر نکنم حالا وقتی عصبی میشدی چجوری عصبانیت تو آروم میکردی بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
fatemehartist عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 2317 نمیره و تراپی میخواست میگ پول ندارم وضع زندگیش خیلی خرابه خرج مادر خواهراش میده واسه همین باید استرسش کم بشه اگه واقعا شرایطش حادثه بره پیش روانپزشک حداقل دارو بخوره بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...