2777
2789

یکی از دوستام تیک عصبی داره زندگیش هم خوب نیست نمیتونه بره دکتر پول ندار ۲۱ سالش 

وقتی عصبی بشه هیچکس نمی‌شناسه بس عصبی حتی عشق مادر و.... نمی‌شناسه 

راه حل دارید ک کمکش کنم🙂

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اعصابه باید بره پیش روانشناس ریشه رو پیدا کنن باید از ریشه حلش کنن خودم اینطوریم

نمیره و تراپی میخواست میگ پول ندارم وضع زندگیش خیلی خرابه خرج مادر خواهراش میده واسه همین

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

تیکش از چه نوعه لایک کن

تیکش نمدونم فقط تیک عصبی گف دار 

یک مسئلع یک حرف زیاد بره رو مخش عصبی میشه بقیه علایم نمدونم‌ فکر کنم پلک‌ هم میزنه بی اختیار 

انشاءالله خوب بشه

فکر نکنم 

حالا وقتی عصبی می‌شدی چجوری عصبانیت تو آروم میکردی 

نمیره و تراپی میخواست میگ پول ندارم وضع زندگیش خیلی خرابه خرج مادر خواهراش میده واسه همین

باید استرسش کم بشه اگه واقعا شرایطش حادثه بره پیش روانپزشک حداقل دارو بخوره 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...