2777
2789
عنوان

من خیانت کردم

206 بازدید | 9 پست

نه ماه پیش از رلم جدا شدم دلیل کاتمون هم شیطونی ها و رفیق بازی هاش بود 

خلاصه من این پسر خیلی دوست داشتم خیلی سعی کردم اون پابند خودم کنم حتی براش دعا گرفته بودم اینقدر دوسش داشتم که سعی میکردم جاهایی که اون هست منم باشم همه میگفتن این پسره بلد نیست  بع رابطه متهد  باشه و همش سر و گوشیش میجونبه منم اصلا حرف تو گوشم نمیرفت چون

اولین عشق زندگیم بود و منم بد و خوب نمیتونستم تشخیص بدم

با این همه عشق و علاقه ایی که داشتم نتونستم طاغت بیارم و جدا شدم 

ولی رابطمون در حد دوست معمولی  ادامه پیدا کرد

چون دوست مشترک زیاد داشتیم و هم شهرمون کوچیکه کم و بیش همدیگر میدیم 

تو این مدت هر وقت همدیگر میدیم همیشه فاز کل کل و دعوا داشتیم ولی بازم ته دلمون یه جورایی هوای همدیگر رو داشتیم مثلا یه بار تصادف کرده بودم به اون زنگ زده بودم بیاد سر صحنه تصادف چون هم  خونشون نزدیک بود و هم ماشین رفیقش بود مخصوصا به اون زنگ زده بودم که بیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو این مدتی که ازش جدا شدم با چند نفر آشنا شدم ولی هیچکدوم به درد من نمیخوردن و یه چیزی کم داشتن یا پول نداشتن یا قد نداشتن یا اخلاق نداشتن خلاصه هیچکدوم تایپ من نبودن 

حالا تو این فاصله با اکسم کم و بیش در ارتباط بودم 

تا اینکه سه ماه پیش با یه پسر آشنا شدم اولش پیش خودم گفتم این حتما  مثل بقیه سر یه هفته دلمو میزنه ولی اینقدر رفتار درستی داشت نتونستم هیچ ایرادی بگیرم خدایش  هم از هر لحاظ از اکسم بالاتره

تو این مدتی که ازش جدا شدم با چند نفر آشنا شدم ولی هیچکدوم به درد من نمیخوردن و یه چیزی کم داشتن یا ...

ماه اول با این پسره که بودم 

رابطم با اکسم یکم صمیمی تر شده بود 

خوب من هنوز  ته دلم دوستش داشتم نمیخواستم هیچ جوره ارتباطمو قطع کنم 

طوری بود اکسم نصف شب ها بهم زنگ میزد با اینکه به سر تا پاش میریدم باز فرداشبش بهم زنگ میزدخلاصه رابطم با اکسم طوری بود که با دست پس میزدم و وبا پا پیش میکشدم

از اون طرف رابطم با اون پسره بهتر می‌شد و من هیچ اتویی نتونستم بگیرم 

یه جورایی هردوتاشون تو آب نمک نگه داشتم

ماه اول با این پسره که بودم رابطم با اکسم یکم صمیمی تر شده بود خوب من هنوز ته دلم دوستش داشتم نمیخو ...

حالا رابطم با پسری که آشنا شدم خیلی بهتر هستش و طرف قصد ازدواج داره و یکی از پولدار های شهرمون هستش و کلی دختر خاطرشو میخوان 

منم کم کم به این پسره حس پیدا کردم چون منطقی تر هستش که با این باشم

کم کم رابطمو با اکسم کم کردم 

ولی اون انگار بیشتر تشنه تر می‌شد 

تا اینکه یه داستانی براش پیش اومد و به من گفت که کمکش کنم

منم برای اینکه شرش از سرم کم بشه قبول کردم

اون با پیچ فیک به دوست دختر رفیقش پیام. داده بود و پته پسر رو آب ریخت

حالا رابطم با پسری که آشنا شدم خیلی بهتر هستش و طرف قصد ازدواج داره و یکی از پولدار های شهرمون هستش ...

از من خواست که من گردن بگیرم و بگم کار من بوده و من  احمق هم قبول کردم 

رفیقش به من زنگ زد وگفت من میدونم کارتو نیست 

منم سریع خودمو لو دادم 

گفت اگه برای من مدرک جور کنی که کار اون بوده منم هرچی عکس هست تو گوشیش پاک میکنم

منم گفتم که هیچ عکسی از من نداره 

رفیقش گفت مطئن باش این یه اتویی ازت داره خیلی حرومزاده هست

از من خواست که من گردن بگیرم و بگم کار من بوده و من احمق هم قبول کردم رفیقش به من زنگ زد وگفت من می ...

مشکل من اینه اکسم بفهمه من لوش دادم هرچی داشته باشه به دوست پسرم میگه تازه چهارتا هم روش میزاره 

در ضمن دوست پسرم هم میفهمه که یک ماه اول رابطمون بهش خیانت کردم و با اکسم در ارتباط بودم