2777
2789

دکتر نظرش چیه؟ 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا که نه عزیزم خیلیا با یه لوله چندین بارداری سالم داشتن مهم اینه که یه لوله سالم داری توکل کن بخدا .

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
میگه باید با خودت چندبار امتحان کنیم اگه نشد و یا ۲باره خارج رحم شدی در نهایت آی وی اف کنیم

کدوم شهری بهم بگو یه دکتر ماهر بهت معرفی کنم فقط اصلا عجله نکن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

منم چند ماه پیش بارداری خارج رحم داشتم و دکترم گفت دو ماه بعد مجدد اقدام کن و من الان تو اقدامم و دکترمم نه عکس رنگی و نه سونو حتی لازم ندونست .

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
توروخدا تو بگو چطور با ۲لوله بسته باردار شدی؟ درمونت چی بود؟

ببین من خیلی اوضام وخیم بود چسبندگی خیلی شدید داشتم یه بار پیش یه دکتر بیمارستان دولتی لاپارا شدم گفت اصلا امکان نداره باردار بشی فقط آی وی اف ولی رفتم پیش دکتر عادل شروین و الهام اکبری الحق که دستشون طلاس

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟