2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من با ارزش بوده چون تونستم زنذگیم رو باهاش جلو ببرم و به رفاه و درامد برسم 

گاهی فکرمیکردم اگر درس نمیخوندم و این شغل رو نداشتم از هنرمم میتونستم به درامد خوب برسم اما با زحمت بیشتر

برای خیلیا هم موثر نبوده تو کار دیگه موفق شدن 

بستگی به رشته،هدف و...داره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیلی خوبه جدا از موقعیت شغلی آدم باید با سواد باشه تحصیلکرده باشه خودم امسال کنکور دارم 

بعضیا میگن پزشکی تو سی سالگی بهش میرسی من ترجیح میدم سی ساله با سواد و شاغل باشم تا سی ساله بیکار 

خاهر ی نصیحت کنم درس خوندن اصلا بد و بی ارزش نیست 

ولی همه ی زندگی هم با درس خوندن ب دست نمیاد و گاهی تو استعدادت تو یه چیزی ب جز درسه حالا باید ببینی کدومو میتونی✨️

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....

به هدفت بستگی داره و علاقت

یکی ممکن علاقش هنر باشه و هدفش این باشه هنرمند مشهوری بشه.خب قطعا درس خوندن برای این ادم فایده ای نداره.میتونه بره دروس تخصصی هنر و... بگذرونه.که اینم بی ارزش نیست و خیلیم عالیه

بستگی به هر آدمی داره.

ولی اینکه کسی بی هدف و بی تلاش و علاف تو زندگیش باشه این بد هست.اینکه بشینی تا بقیه بذارن سر سفره

خیلی خوبه. من ارشد دارم با اینکه کار نمیکنم ولی به نظرم بهت اعتماد بنفس بهت میده. فقط ادمای درس نخون میگن ارزش نداره. حداقلش اینه فردا روز ب درد بچه هات میخوری

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...