۳.۴ماهه با چندتا پسر تو باشگاه صمیمی شده کل فکر و ذکرش شده اونا.جایی برنامه باشه اول به اونا میگه.هرروز صبح میبینشون قبلشم باشون میره کافه قهوه خوردن باز میگه عزیزم اینا حساب نمیشه باید باشون قرار بیرونم بذارم.پاش به خوشون هم باز شده.حالا عصرام باز قرار فوتسال باشون گذاشته.نه دیگه منو میشناسه نه شغلشو.رفت وام گرفته که یا ماشینش عوض کنه یا با داداشاش مغازه بذاره به اونم دیگه اهمیت نمیده.کاری چیزی داشتیم همیشه با هم بود الان به رفیقاش میگه.دیروزم میگه باز بچه ها قرار گذاشتن بریم بوشهر.منم دیگه خسته شدم بهش گفتم که از این وضعیت خسته شدم میخوام جداشم شروع کرده حاشا کردن و دست پیش گرفتن و.....دیگه به جایی رسیدم دلم برا هیچیش تنگ نمیشه پسرای دیگه به چشم میان.باشم سرد شم به خودش بباد شروع میکنه بام دعوا کردن که چرا سردی.من باهاش چیکار کنم دیشب بهش گفتم واقعا باهات خوشحال نیستم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.