2777
2789
عنوان

میشه برای زن داداشم دعا کنید♥

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 28 پست
انشالله خدا بهش بچه بده ، بچه ها برای منم دعا کنید قبلا دو تا سقط داشتم دوباره حامله ام میشه از خدا ...

انشالله بخق علی اصغر صحیح وسالم بغلش بگیری♥حتما حتما تحت مراقبت باش و زیر نظر دکتر باش

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله بخق علی اصغر صحیح وسالم بغلش بگیری♥حتما حتما تحت مراقبت باش و زیر نظر دکتر باش

مرسی عزیزم تحت نظرم انشالله خدا به زنداداش شما و من و همه منتظرا بچه سالم بده

هماتومت چقد بود؟ چندهفته سقط کردی

اولی حدود ۵ هفته دومی ۱۲ هفته قلب داشت یبوست خیییییییلی شدید گرفتم خیلی زیاد زور زدم بعدش اومدم دراز کشیدم دیدم خون اومده بعد اون کیسه آب پاره شد و افتاد 

اولی حدود ۵ هفته دومی ۱۲ هفته قلب داشت یبوست خیییییییلی شدید گرفتم خیلی زیاد زور زدم بعدش اومدم دراز ...

ان شالله خدا بچه سالم نصیبت کنه عزیزم

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

یه آیه قرانی هست اخرای ماه رمضون باید خاستتو بنویسی بزاری لای آیه هرستل برای هرکی نوشتم حاجتشو گرفت ...

میشه بیشتر‌راجبش توضیح بدی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
2790
2778
2791
2779
2792