2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنین لکه بینی دارم

44 بازدید | 10 پست

تازه فهمیدم حامله ام از دیشب لکه بینی دارم ودرد زیر شکم 

خیلی حالم بده خیلی دلم گرفته 

دلم برای پسرم میسوزه کاش بهش نمیگفتم باردارم 

نمیدونید چقد خوشحال شد  

پسرم خیلی تنهاس همیشه دنبال همبازیه همیشه میگه همه خواهر برادر دارن به جز من از تنهایی گریه میکنه 

تنبلی تخمدان دارم بادارو حامله شدم 

اما از دیشب لکه بینی ودرد دارم بخاطر پسرم خیلی ناراحتم چجوری بهش بگم  😔

میشه دعا کنین خدا برام نگهش داره بخاطر پسرمم که شده 😭

سنو بده گلم. اگه قلبش تشکیل شده باشه بهت شیاف میدن انشالله رفع میشه

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه فهمیدم. ۴ هفته و۳ روزم.البته نمیدونم من ماه پیش ۱۰ آذر پری شدم

بیبی چک زدی یا ازماش. منم چند روز پیش بیبی چک زدم هاله دار بود اما یه هفته بعد پریود شدم پسرمم عین بچه شما خیلی ذوق داشت دلم شکست

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
بیبی چک زدی یا ازماش. منم چند روز پیش بیبی چک زدم هاله دار بود اما یه هفته بعد پریود شدم پسرمم عین ب ...

باز خداروشکر  شما همون یدونه رو هم دارین 

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

بیبی چک زدی یا ازماش. منم چند روز پیش بیبی چک زدم هاله دار بود اما یه هفته بعد پریود شدم پسرمم عین ب ...

من ۱۰ تا بی بی چک گذاشتم مثبت بود ازمایشم یه روز به پری ۶۱ بود . نمیدونم درست حساب کردم یا نه  ماه قبل ۱۰ آذر پریود شدم 

باز خداروشکر شما همون یدونه رو هم دارین

اره خداروشکر میکنم بابتش اما خیلی دلم میسوزه براش آرزوشه خواهر داشته باشه. پارسال باردار شدم وقتی فهمید انگار دنیاروبهش دادم مرتب کمکم میکرد ازپله بالا میرفتم دستمو میگرفت. اماخب قسمت نبود