2777
2789
ن اعتیاد نداره شغل مناسب داره پسریه ک کار میکنه هر جور بشه پول در میاره خانوادشم من جز خوبی چیزی ندی ...

طرف منم شغل مناسب داره اعتیاد نداره تک پسر خواهر و برادر نداره درآمد خوب داره باهمم مشکلی نداریم اما پدرم میگه شغل آزاد نمیدم و چون اهل طایفه ای که من دوست ندارم خوشم ازش نمیاد🥲

طرف منم شغل مناسب داره اعتیاد نداره تک پسر خواهر و برادر نداره درآمد خوب داره باهمم مشکلی نداریم اما ...

وای میفهمم خیلی بده من سر خواستگاری ک خواهرم بهم زدش 

انقد گریه کردم تو خونه انقد گریه کردم چشام شده بود عین چی باد کرده انقد دلم شکوند اره من یکار میکنم بدون جهاز بری بدون هیچی گفتم اگ قبول کنم اونم خب بدبخت میشه با زخم زبون خانوادم قبول نکردم جدا شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای میفهمم خیلی بده من سر خواستگاری ک خواهرم بهم زدش انقد گریه کردم تو خونه انقد گریه کردم چشام شده ...

میگفتی وام ازدواجم میدم جهیزیه .. حالا من جهیزیه مو خودم خریدم کاملا مستقلم ولی اینا داغونم کردن دلم واسه عشقم هم میسوزه اونم پای من سوخته

میگفتی وام ازدواجم میدم جهیزیه .. حالا من جهیزیه مو خودم خریدم کاملا مستقلم ولی اینا داغونم کردن دلم ...

هیچ وقت تا آخر زندگیم خواهرمو نمیبخشم چون من دیگ کسی ب چشام نمیاد

هیچ وقت تا آخر زندگیم خواهرمو نمیبخشم چون من دیگ کسی ب چشام نمیاد

شاید خواهرت چیزایی میبینه که تو بخاطر احساست نمی‌بینی... بنظرم ببرش بجای دوستانه باهاش حرف بزن و احساسات بگو و ازش دلیل منطقی بخواه 

شاید خواهرت چیزایی میبینه که تو بخاطر احساست نمی‌بینی... بنظرم ببرش بجای دوستانه باهاش حرف بزن و احس ...

دیگ حتی نمیخام باهاش همکلام شم عصبی میکنه ادمو داد بیداد میکنه انقد

پدر مادرم خواهرم بگه شبه میگن اره شبه هر چی اون بگه همونه

یکم به خودت فرصت بده خوب فکرات کن کامل آقا رو بررسی کن شرایط شو اخلاق شو همه چی شو اگه دیدی واقعا دوست داره و ارزش جنگیدن داره و فردا روزی پشیمون نمیشی وقتی آروم شدی  از راه دوستی با خواهرت وارد شو با آرامش صبحت کن با زبون نرم 

یکم به خودت فرصت بده خوب فکرات کن کامل آقا رو بررسی کن شرایط شو اخلاق شو همه چی شو اگه دیدی واقعا دو ...

خداکنه همین الان داره هی استوری میزاره میبینم دق میکنم

خداکنه همین الان داره هی استوری میزاره میبینم دق میکنم

طبیعیه تا یه هفته کلا نمی‌خوابی همش بیداری چکش میکنی منتظر یه پیامی بعدش کم کم آروم میشی .. کاملا درکت میکنم که تو چه عذابی هستی خودمم تو همین عذابم