2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا آخر سر هر کی ی چی گفت بهم مادر پدر خواهر

اگه  بنظرت دلایل شون منطقی بود که بهت تبریک میگم بهترین کار کردی و چند ماه دیگه خدارو شکر میکنی بخاطر این جدایی اما اگه طرف مقابلت عالیه از هر نظر و فقط خانواده لج کردن برای عشقت بجنگ

اگه بنظرت دلایل شون منطقی بود که بهت تبریک میگم بهترین کار کردی و چند ماه دیگه خدارو شکر میکنی بخاط ...

من خودم خیلی دوسش دارم ی جدایی بینمون افتاد دعوا بدی کردم از اونجا خواهرم بهم گفت برگردی ب این آدم با لباس تنت میفرستم بری بدون جهاز. 

دیگ اونم گفت معاینه بکارت اینا تموم کردم🙂

من خودم خیلی دوسش دارم ی جدایی بینمون افتاد دعوا بدی کردم از اونجا خواهرم بهم گفت برگردی ب این آدم ب ...

دوست داشتن صرفا ملاک نیست برای ازدواج .‌ شغل مناسب  ، خانواده سالم ، عدم اعتیاد ، شباهت فرهنگی خانواده ها ، اینکه یه مرد روحیه حمایت گری داشته باشه خسیس نباشه بددهن نباشه خیانتکار و چشم چرون  و شکاک نباشه اینا ملاکه .. اگه مشکل اخلاقی خاصی داره که بعدا ت ازدواج بدتر هم میشه 

دوست داشتن صرفا ملاک نیست برای ازدواج .‌ شغل مناسب ، خانواده سالم ، عدم اعتیاد ، شباهت فرهنگی خانوا ...

ن اعتیاد نداره شغل مناسب داره پسریه ک کار میکنه هر جور بشه پول در میاره خانوادشم من جز خوبی چیزی ندیدم واقعا 

جفتمون برتی ی شهر هستیم اصالتا 

ن اعتیاد نداره شغل مناسب داره پسریه ک کار میکنه هر جور بشه پول در میاره خانوادشم من جز خوبی چیزی ندی ...

بهت خیانت کرد که با دعوای بد جدا شدی ؟ چون ما دخترا اکثرا تا خیانت نبینیم جدا نمیشیم معمولا عشق ما بیشتر از مردها

بهت خیانت کرد که با دعوای بد جدا شدی ؟ چون ما دخترا اکثرا تا خیانت نبینیم جدا نمیشیم معمولا عشق ما ب ...

من س ماه آخر تا میگفت اسممو الکی قهر میکردم دعوا راه مینداختم ۳ ۴ ماه تحملم کرد تا آخر زد سیم آخر گفت برو اینا

بعد من رفت با کسی

من س ماه آخر تا میگفت اسممو الکی قهر میکردم دعوا راه مینداختم ۳ ۴ ماه تحملم کرد تا آخر زد سیم آخر گف ...

چی بگم به صدای قلبت گوش کن منم واست بهترین ها رو آرزو میکنم واقعا مخالفت خانواده خیلی سخته مخصوصا اگه خانواده دختر مخالف باشن من الان چند ساله درگیر این مسئله ام احساس میکنم پیر شدم