2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 285 پست
19 سالشه

واااای.۱۹.خب خانومی شوهرت کم سنه مجبوره به حرفه باباش گوش کنه توهم نبایدحرفی بزنی.چون خیلی کم سنین.توروخداناراحت نشوفقط به حرفه بزرگا گوش کنین چون سرتون هنوهواداره

آدمایه صبوریه دفعه میرن..👣 دیگه نمیان..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهرت اینقد نگرانه چرا برا پسرش زن گرفته یاد اون جکه افتادم میگن بابات برات دوچرخه خریده اجازه سوار شدن نمیده حکایت شوهرت شده

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

وا خب حالا ک ازدواج کرده راه حل بدید همه اومدن نوشتن چرا۱۵!؟

نگفته ک بگین چرا زود ازدواج کردم ک عجبا

عزیزم اتفاقا خوب کاری کردی زود ازدواج کردی از الان زیاد خودتو دست خانواده شوهر نده اگ مخالفن ک برید خونشون ب نامزدت بگو بیاد خونتون و زودترم عروسی کنید 

ک دخالتا کمتر بشه 

وااای خانوما گناه داره سرزنش نکنین  بالاخره بعضی جاها و فرهنگ ها هستن هنوز که توسن پایین دختر ...

بله درست ميگه ايشون من خودم دختر ١٥ ساله ي بسيار زيبايي رو ديدم زن يه پسر ٣١سال شده بود پسره هم معمولي 

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
پدر شوهرت اینقد نگرانه چرا برا پسرش زن گرفته یاد اون جکه افتادم میگن بابات برات دوچرخه خریده اجازه س ...

بخدامن که میگم ازدواج اشتباهه حالاازدواج تویه سن کم فاجعه است

آدمایه صبوریه دفعه میرن..👣 دیگه نمیان..
اخه گناه داره واقعا من الان اعصابم خورد شد ۱۵ سالگی سن بچگی کردن و تفریح کردنه نه سن مسئولیت سنگی ...

عزیزم بنظر منم واقعا ازدواج تو سن پایین بده من خودمم زود ازدواج کردم ولی الان دیگه کار از کار گذشته سرزنش شما فقط باعث دلشکستی این خانوم و امثال من که زود ازدواج کردن میشه

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
دقیقا منم عصبی شدم

از یه طرفم آدم تو اون سن از یکی خوشش هم بیاد بزرگتر میشه میگه عجب ساده بودم من .این دیگه کی بوده پسندیده بودم. 

زود که ازدواج کنی تازه بزرگ میشی میبینی چی می خوای چی نمی خوای  سلیقه ت عوض میشه بعدش یا مجبوری جدا بشی یا تحمل کنی و عذاب بکشی.