2789
عنوان

محمد

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 22 پست
سلام عزیزم میشه لطفا اگه راهکاری برای استرس و افسردگی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم❤

عزیزم اگه کیفیت زندگیتو پایین اورده یا در حدیه که دیگه زندگیتو مختل کرده و خودت نمیتونی کنترلش کنی باید بری پیش روانپزشک دارو مصرف کنی باور کن حداقل ۶ماه تا یکسال دارو مصرف کنی کیفیت زندگیت خیلییی بهتر میشه حالا اونو دیگه پزشک تشخیص میده

در کل این بیماریها رها بشن شدیدتر میشن بهتر نمیشن مگر اینکه محیط و شرایط استرس زا تغییر کنه که آدم بدون دارو بهتر بشه

بیشتر اوقات منشا بیماری از ذهن خود فرده نه از محیط بیرون

ثودک یادته اون روزی که شکرگذار نعمتهای خدا شده بودی چقدر حالت خوب بود همین چند روز پیش که تاپیک زدیو ...

ببخشید عزیزم ولی هرکاری میکنم خوب نمیشم😔

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید عزیزم ولی هرکاری میکنم خوب نمیشم😔

خوب میشی عزیزم خوب میشی

فقط مرگه که درمان نداره

ببینم شما برای مشکل روحیت تشخیص گرفتی؟ تا حالا از یه دوره دارویی جواب گرفتی؟

بیماری روحی مثل جسمی نیست که تو آزمایش و سونو بدی مشخص بشه چته گاهی باید ۴ـ۵ تا روانپزشک عوض کنی تا تشخیص درست و داروی مناسبتو بگیری

تشخیص فوق العاده مهمه برای شما تشخیص چی دادن؟

ببین دکتر سید سعید صدر تو تهران مطب داره میتونم بگم تو تشخیص بی نظیره اگه میتونی حتماا برو پیشش زندگیتو نجات میده

خوب میشی عزیزم خوب میشیفقط مرگه که درمان ندارهببینم شما برای مشکل روحیت تشخیص گرفتی؟ تا حالا از یه د ...

بهم گفتن وسواس فکری

تا حالا ۵تا روانپزشک رفتم از هیچکدوم نتیجه نکرفتم

فعلا که نمیتونم بیام تهران

ان شاءالله بتونم مرخصی بگیرم میرم حتما

ممنونم از محبت تون عزیزدلم

بهم گفتن وسواس فکریتا حالا ۵تا روانپزشک رفتم از هیچکدوم نتیجه نکرفتمفعلا که نمیتونم بیام تهرانان شاء ...

یعنی گفتن OCD؟ هیچکدوم اسمی از افسردگی دوقطبی نیاوردن؟ ببین من به تشخیص این دکتر شک ندارم اگه تونستی بیای تهران حتما برو پیشش مطبش قبلا سهروردی بود الانم فکر کنم همونجاس

بیخیال درمان نشو چیزی که من میدونم شما درمان میشی چون داری کار میکنی چون زندگیت مختل نشده پس درمان برای شما قطعا نتیجه میده فقط پیگیر شو لطفا

خواهش میکنم عزیزدلم😘😘

یعنی گفتن OCD؟ هیچکدوم اسمی از افسردگی دوقطبی نیاوردن؟ ببین من به تشخیص این دکتر شک ندارم اگه تونستی ...

دوقطبی رو بهم نگفتن ولی داروهایی که میخوردم بعضی هاش رو سرچ میکردم تو گوگل نوشته بود برای دوقطبی

چشم عزیزدلم خیلی خیلی ممنونم از این همه محبتت

دوقطبی رو بهم نگفتن ولی داروهایی که میخوردم بعضی هاش رو سرچ میکردم تو گوگل نوشته بود برای دوقطبیچشم ...

اون که درست ولی یادت باشه هیچوقت از دارو نمیشه به بیماری پی برد چون یه داروی واحد برای چندین بیماری استفاده میشه پس روی خودت برچسب نزن اجازه بده دکتر حاذق تشخیص بده

اگه فقط وسواس داشته باشی حتی میتونی یه تراشه ریز توی سرت جاگذاری کنی و وسواستو درمان کنی اینکار تو ایران هم انجام میشه بشرطی که فقط و فقط وسواس داشته باشی

پیش اومده برات یوقتایی هم خیلی پرانرژی باشی؟ یا خیلی پرحرف؟ خیلی شاد و‌پرانگیزه؟ یا حتی دچار خودبزرگ بینی بشی احساس کنی آدم ویژه ای با قدرت ویژه ای هستی که ماموریت خاصی داری تو این دنیا؟ اگه دوس نداری میتونی سوالامو ج ندی اصلا ناراحت نمیشم من هدفم فقط و فقط کمکه عزیزم نه فوضولی در احوالات شما پس راحت باش

اون که درست ولی یادت باشه هیچوقت از دارو نمیشه به بیماری پی برد چون یه داروی واحد برای چندین بیماری ...

بله دقیقا همینجوریم که شما گفتید