2777
2789
عنوان

محمد

636 بازدید | 22 پست

روم نشد بهت بگم که زهرا بارداره برای همین نمیرم خونه مامان بزرگم

با اینکه اونقدر بدبختی و مریضی کشیدم که بچه دیگه نمیخوام ولی برام سخته احساس میکنم همه یه جور دیگه نگام میکنند خجالت میکشم

محمد تو که حال منو دیدی

دیدی چه روزها و شبهایی رو گذروندم پس خواهش میکنم به اینجوز زندگی کردنم راضی نباش 

اگه من مردم به مرگم راضی باش

تحمل خودم و این دنیا رو ندارم دیگه

محمد هرشب میخواهم باهات حرف بزنم و گریه کنم ولی دلم نمیخواد ناراحتت کنم

ولی بخدا دارم دق میکنم

کاش الانم خوابت زودتر سنگین بشه برم تو انباری بشینم گریه کنم

محمد دلم برای اون روزهامون تنگ شده 

یادته آیفون خونه رو زدی آیفون رو برداشتم گفتم بگو دوستت دارم تا در رو باز کنم بعد تو گفتی میناخانم اینجا هستن سلام میرسونن منم گفتم اذیت نکن بگو دیگه

یهو صدای مینا خانم اومد گفت سلام

منم جیغ زدم ایفون رو گذاشتم روش

یا اون روز که تو حیاط با شلنگ بهم دیگه آب میریختیم تو فرار کردی با شلوارک و رکابی رفتی تو کوچه تا بهت اب نریزم اعظم خانم تو کوچه دیدت

چقدر خندیدیم...

محمد چقدر دلم برای روزهایی که باهم میخندیدیم تنگ شده

من الان کجام

چقدر خستم محمد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلی ذهنم درگیر شماس، درگیر بیماریتون.. دلم میخواد بشینم ساعت ها باهاتون حرف بزنم ولی امضاتونو که میخونم حتی نمیتونم یه سوال بپرسم

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

ثودک یادته اون روزی که شکرگذار نعمتهای خدا شده بودی چقدر حالت خوب بود همین چند روز پیش که تاپیک زدی

ولی اگه دست خودت نیست اون شکرگذاری و این حال بد، کاش درخواست دوستیمو قبول میکردی من راجعبه علائم بیماریهای اعصاب و روان و درمانشون اطلاعات دارم دوس دارم کمکت کنم ولی تو متاسفانه کمک هیچ کس رو قبول نمیکنی و تخته گاز از خدا مرگ میخوای ولی واقعا به خواستنه تو نیست اینو باور کن!

ثودک یادته اون روزی که شکرگذار نعمتهای خدا شده بودی چقدر حالت خوب بود همین چند روز پیش که تاپیک زدیو ...

سلام عزیزم میشه لطفا اگه راهکاری برای استرس و افسردگی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم❤

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘