2777
2789
منم این حالو داشتم منم درد جداییو تحربه کردم خیلی عمیق و دردناکههروقت دلت خواس صحبت کنی بهم پیام بده

میدونی تو این شرایط سخت همه ازم دور شدن هیچ کس درکم نکرد دوستام از دست دادم خواهرام همه آدمای زندگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی تو این شرایط سخت همه ازم دور شدن هیچ کس درکم نکرد دوستام از دست دادم خواهرام همه آدمای زندگیم

خیلی سخته تو این شرایط تنها بشی

ولی تنهایی درسای زیادی توش هست میگن وقتی خدا دلش تنگ میشه برای حرف زدن با ما مارو تنها میکنه تا به خودش پناه ببریم حرفای دلمونو به اون بگیم

با خدا حرف بزن عزیزم باور کن صداتو میشنوه

[QUOTE=366259096]همه میدونن همه فامیل میدونن با هم بودیم آبرومم رفت🥲 به خدا دلم بد شکسته یبار اون یکی از پسر عموهام ...[/QUOTEبیا بغلم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خدا ولت نکرده عزبزدلمخدا نجاتت داده تو لیاقتت بیشتر از یه مرد خاعنه این درد تورو رشد میده یه ادم دیگ ...

اره؛ من با حرف های شما موافقم؛ منم اولش خیلی اذیت شدم اما گذشت بلاخره الان نمی گم کامل خوبم ولی خوب فکر میکردم دیگه نمی تونم ادامه بدم اما دادم بنظرم خدا میخواد مارو قویی کنه؛ من به این باور دارم که خوشبخت میشم پس این خانم خوشگله هم میشه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

با این تایپک فهمیدم؛ که همیشه هر لحظه باید بگیم خدایا شکرت خدایا هرچی صلاح ماست؛ کاش من وقتی سنم پایین تر بود؛ دور این عشق عاشقی نمی رفتم ... واقعا از زندگی افتادم تا سر پا شدم 

اره؛ من با حرف های شما موافقم؛ منم اولش خیلی اذیت شدم اما گذشت بلاخره الان نمی گم کامل خوبم ولی خوب ...

حتما خوشبخت میشین زندگی ما که فقط به یع ادم گره نخورده این همه مرد خوب و ادم حسابی اون بیرون هست