2777
2789
دورت بگردم قلبت خیلی شکستهخوب میشی دوباره سرپا میشی بهش نشون میدی چه الماسیو از دست داده پیاماشو پاک ...

۲۱ سالمه🥲ولی من باز دوسش دارم تازه خیلی پیامای دیگه هم هست گفتم شاید حوصله نداشته باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ سالمه🥲ولی من باز دوسش دارم تازه خیلی پیامای دیگه هم هست گفتم شاید حوصله نداشته باشین

اگ با فرستادنش اروم میشی بفرس عزبزم

۲۱ که سنی نیست دختر هنوز خییییلی راه داری خداروشکر زودتر فهمیدی چه ادم مزخرفیه نجات پیدا کردی بزار اون دختره بدبخت خیانتاشو بچشه تو خلاص شدی

نبیننرو جاهایی ک اون هستاگ خانواده اصرار کردن با مادرت در میون بزار

همه میدونن همه فامیل میدونن با هم بودیم آبرومم رفت🥲 به خدا دلم بد شکسته یبار اون یکی از پسر عموهام گفت اون رفته از غصه اون خودکشی کن

همه میدونن همه فامیل میدونن با هم بودیم آبرومم رفت🥲 به خدا دلم بد شکسته یبار اون یکی از پسر عموهام ...

بگو بخاطر یه تیکه گ.وه چرا خودمو بکشم جونه من با ارزش تر از اون و کل خانوادشه

جلو همه نشون بده چه دختر محکمی هستی مطمعنم یروز همون ادم حسرت میخوره جای مرد زندگیه تو باشه فقط بعد از سوگواریت باید از جات پاشی و یه هدف خوب پیدا کنی

انگار خدا منو ول کرده

خدا ولت نکرده عزبزدلم

خدا نجاتت داده تو لیاقتت بیشتر از یه مرد خاعنه این درد تورو رشد میده یه ادم دیگ ازت میسازه 

یسال بعد خودتو نمیشناسی انقد ک عوض میشی

این دردا برای رشد و کمال تو لازمه تا به حدی برسی که خدا اون ادم مناسبو اون جایگاهی که لایقشی برات بفرسه

خدا ولت نکرده عزبزدلمخدا نجاتت داده تو لیاقتت بیشتر از یه مرد خاعنه این درد تورو رشد میده یه ادم دیگ ...

ببخشید گلم این قدر وقتتو گرفتم خیلی حالم‌ بد بود انشالا خدا برات جبران کنه به خواسته هات برسی

ببخشید گلم این قدر وقتتو گرفتم خیلی حالم‌ بد بود انشالا خدا برات جبران کنه به خواسته هات برسی

منم این حالو داشتم منم درد جداییو تحربه کردم خیلی عمیق و دردناکه

هروقت دلت خواس صحبت کنی بهم پیام بده 

عاخ درکت میکنم بهت حق میدم بشینی گریه کنی دلتو خالی کنی

از همشون دلم گرفته خانواده اون خانواده خودم اون 

همه فامیل همه مخالف خواسته من بودن

فقط خدا میدونه چقدر دوسش داشتم