2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان زندان هست؛ بنظرت همین براش کافی نیست؟! حالا اون دختر که می‌گفت منو انتخاب کرده 🤦کاش شماره دختر ...

اوه طرف سابقش خراب بوده پس،ولی شمام تقصیری ندارین دله دیگه یهو عاشق کسی میشه ک هیچیش خوب نیس

عزیزم 😭🤦ولش کن اذیت میشی ولی قول میدم بعدش حالت خوب میشه اینو ول کن

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
با من بود من نفهمیدم ۶ ماه رفته تو رابطهما سه سال باهم بودیماین وقتیه من شک کردم گفتم این فالورش از ...

رابطه جنسی باهم داشتین،؟!

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
نه ما سه سال باهم بودیم تو این سه سالش ۶ ماه با این بود

ینی اون سل.یطه ۶ ماهرو بیشتر از تو میخواد؟

بره گمشه دو روز دیگم به اون خیانت میکنه خیالت راحت این جور مردا ذاتن خرابن

ینی اون سل.یطه ۶ ماهرو بیشتر از تو میخواد؟بره گمشه دو روز دیگم به اون خیانت میکنه خیالت راحت این جور ...

آره خیلی میخادش ما پسر عمو دخترعمومیم خانوادش مخالف بودن.ولی بخاطر این رفته سربازی خانوادش مخالفت کردن گفته خودم خدمتم تموم شد بدون خانواده میام .

برا من هیچ تلاشی نکرد هیچ وقت🥲

ینی اون سل.یطه ۶ ماهرو بیشتر از تو میخواد؟بره گمشه دو روز دیگم به اون خیانت میکنه خیالت راحت این جور ...

موافقم؛ باز خیانت میکنه؛ عادت کردن

آره خیلی میخادش ما پسر عمو دخترعمومیم خانوادش مخالف بودن.ولی بخاطر این رفته سربازی خانوادش مخالفت کر ...

وایی چطور ناموس خودش عوض کرده با غریبه 😭🤦دیگه نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد شما رابطه جنسی داشتین؟

آره خیلی میخادش ما پسر عمو دخترعمومیم خانوادش مخالف بودن.ولی بخاطر این رفته سربازی خانوادش مخالفت کر ...

دورت بگردم قلبت خیلی شکسته

خوب میشی دوباره سرپا میشی بهش نشون میدی چه الماسیو از دست داده 

پیاماشو پاکن عکسو شمارشو پاک کن گریه هاتو بکن خالی ک شدی پاشو یه هدف پیدا کن یه زندگی برای خودت بساز که چشماش دربیاد از خوشبختیه تو 

یروزی پشیمون میشه ولی تو اونروز اونو ادم حسابش نمیکنی مطمعن باش

چن سالته؟