2777
2789
عنوان

شماره ات بدم معرف ازدواج

1046 بازدید | 51 پست

اگر خالتون زنگ بزنه بعد دارید از خرید کفش و لباس حرف می‌زنید یهو اینو بگه بهتون بر نمیخوره ؟

من یه بار باهاش سر همین گیر دادنش به ازدواج بحثم شد جوری که خودش زنگ‌زد گفت ببخشید ازدواج هر کس به خودش مربوط هست من چیکار دارم بعد گاهی هم زنگ میزنه بهم جواب نمیدم امروز مامانم گفت جواب بده جواب دادم باز گیر داد من اصلا هدفم الان ازدواج نیست سرگرم پیشرفت خودمم اینا نمی‌فهمن خسته ام کردن حالا ازدواج هیچ کدوم بدرد بخور نبوده ها همین خالم هوو اومده سرش 

چی بگم بهش حرف ازدواج زد قطع کنم یهو خوبه ؟ 

نه اصلا بگو خاله جان من الان ازدواج تو برنامم نیست بعد از اطرافیان که ازدواج ناموفق داشتن بگو فلانی و فلانی شوهر دارن الان چیشده؟؟؟من هروقت بخوام حتما به اولین کسی که میگم شمایین 

نزارین کسی بدونه نقطه ضعفتون چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا بگو خاله جان من الان ازدواج تو برنامم نیست بعد از اطرافیان که ازدواج ناموفق داشتن بگو فلانی ...

نقطه ضعفم نیست چون هدف های اصلیم چیز دیگه هست 

ولی اینجور میگن ناراحت میشم بعد خودم هر پسری رو نمیخوام لنگ شوهر که نیستم آخر برای اینکه زود ازدواج کنم ازدواجی میکنم که باب میلم نیست 

دنبال هدف خودت برو ازدواج نکن برای خواسته هات تلاش کن و بجنگ به خالت هم بگو لطفاً درک کن نمی‌خوام فع ...

متاسفانه درک نمیکنه چند سری گفتم  باهاش شدید بحثم کنم باز با مقدمه بی مقدمه میگه ازدواج 

من۲۳سالمه وازاونجایی که دوس دارم ازدواج کنم نه تنها ناراحت نمیشم بلکه خوشحالم میشم خالم اینجوری بگه

والا خیلی بیخیالی 

مگه هر پسری رو میخوای ؟ 

معرف جماعت پسری معرفی میکنه از ازدواج بیزار شی