2777
2789
عنوان

شماره ات بدم معرف ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 51 پست
بد حرف زدی یکجور میگی انگار اونهایی که ازدواج کردم لنگ شوهرن هدف ندارن عزیزم شما الویتت اینه که دیرت ...

من گفتم لنگ شوهر نیستم بیفتم دنبال معرف و اینا چیزا 

پسری که من میخوام معرف معرفی نمیکنه 

بعدم ازدواج کنی باید بشور بساب و آشپزی کنی وقت برای پیشرفت و کارای دیگه نمیمونه بچه هم داشته باشی که هیچی تو همین سایت دیدم طرف گفته وقت ندارم دیگه به خودم برسم مگه شوهرت وضعش خیلی خوب باشه کسی رو بیاره برای کارای خونه

چ خاله پرویی من یه بار اجیم ب ازدواجم گیرداد بابام گفت بهش هنوز من نمردم تو میخوای اظهارنظرکنی یکی ...

اینا سرگرمیشونه بعد عقد میگن کی عروسی میکنید  بعد عروسی میگن کی بچه میارین بعد بچه میگن کی ختنه میکنید بعد اون میگن کی زنش میدید کی فلان کی بهمان کی .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونش رو خودم میدونم و پدر مادرم من فکر درس خوندن و کارای دیگه هستم به کسی ربطی نداره ک یکی شاید دوست ...

طرز فکرتو نسبت به دیگران عوض کن وگرنه ما میگیم قسمت بعضیا میگن کارما کار خودشو خوب میکنه

وقتی به یه دختر۱۴ساله توهین میکنی که بایه داغون ازدواج میکنه خوت بامثلا۳۰سال سن بایه داغونتر ازدواج میکنی

طرز فکرتو نسبت به دیگران عوض کن وگرنه ما میگیم قسمت بعضیا میگن کارما کار خودشو خوب میکنهوقتی به یه د ...

اولا یاد بگیر دخالت کردن تو زندگی کسی اشتباهه بعد راجع به چیز های دیگه نظر بده 

بعدم واقعیت رو گفتم تو سن پایین دختر هنوز تحصیلات نداره وارد اجتماع نشده قراره مثلا با کی ازدواج کنه ؟ به احتمال زیاد یه آدم کم سواد و ضعیف 

هر کی به اندازه تلاشی که کرده نتیجه میبینه حالا اگر تلاشت کم بوده  دلت خوش کن که آره چون واقعیت رو گفت فلان میشه 

خودت که دلت خیلی سیاهه متاسفم

اولا یاد بگیر دخالت کردن تو زندگی کسی اشتباهه بعد راجع به چیز های دیگه نظر بده بعدم واقعیت رو گفتم ت ...

اولا خودت یادبگیر اگه میخای کسی تو زندگیت دخالت نکنه نباید بیای یه جای عمومی نظرخواهی کنی

سطح سوادت معلومه خیییلی زیاده که نمیدونی داری یه جایی با چندمیلیون کاربر نظر میپرسی بعد میگی دخالت نکن

چقدر با این حرفت خندیدم😂هرکی به اندازه تلاشی که کرده شوهر گیرش میاد؟🤣تو خیلی داغونی فکر کرده مدل شوهر به تلاشه؟تلاشه چی؟

شما شنبه برو حتما یه سر دادگاه خانواده سر بزن

سوال کن از زنایی که اومدن طلاق بگیرن نمیگن ما تو ۱۴سالگی شوهر کردیم

توش اون زنه بی سوادی که میگی هس باسوادو دکتر مهندسشم هست

همه به یه اندازه هستن..

دل سفید،خوشبختی به به پست و مقام شوهر نیست

اولا خودت یادبگیر اگه میخای کسی تو زندگیت دخالت نکنه نباید بیای یه جای عمومی نظرخواهی کنیسطح سوادت م ...

خیلی پرت هستی 

منظورم اینه خالم دخالت کرده کارش اشتباه بوده از اون که نظر خواهی نکردم تو داری کتر فضول تایید میکنی خودت فضول تری پس عقل هم نداری 

بله تلاش برای این که خودت بالا بکشی خودت کسی بشی که تو جمع آدم حسابی و تحصیل کرده ها باشی 

حالا خودت گول بزن که ازدواج با دکتر مهندس بده ازدواج با هندونه فروش و راننده تاکسی و بقال امثال هم خوبه 

خیلی پرت هستی منظورم اینه خالم دخالت کرده کارش اشتباه بوده از اون که نظر خواهی نکردم تو داری کتر فضو ...

عقل تو نداری که انقدر بیکارو بی عقلی که اومدی تو نی نی سایت درمورد کار خالت نظرخواهی میکنی🤣

فکر کردی کسیکه انقدر کوته فکره که اومده میگه خالم اینو گفت داییم چی گفتو کی میاد میگیره؟😂

تا۴۰سالگی هم هیشکی نمیاد بگیرتت

تو با این طرز فکرت بهتر از هندونه فروشم گیرت نمیاد

مجردخانم وقتی شوهر کنی میبینی دکتر مهندسش که مثل تو فکر میکنن آدم حسابین خیلی بیشتر بهت خیانت میکنن تا یه هندونه فروشِ زحمتکش

منظورم فقط خیانتِ رابطه ای نیس،خیانت به تموم تعهدایی که بهت میده

بعدشم من نگفتم تحصیل نکن یا خانه دار بمون گفتم تو شوهرا بیشتر دنبال اخلاق و متعهد بودن به خانوادشون باش تا ببینی تحصیلات و مقامش چیه

عقل تو نداری که انقدر بیکارو بی عقلی که اومدی تو نی نی سایت درمورد کار خالت نظرخواهی میکنی🤣فکر کردی ...

عقل و شعور  تو احمق نداری که از ازدواج اینجور حرف میزنی تو رو یه هندونه فروش گرفت بسته 

نظر خواهی کردن کار بدی نیست اینجا سایت برای مشورت و نظر خواهی هست تو کودن اگر فکر میکنی نظر خواهی بده برو به آشپزی و حمالیت برای شوهرت برس 

من نظر خواهی کردم که در مقابل رفتار زشتش چیکار کنم که به پست تو احمق و فضول و بیکار خوردم همه چیز رو هم به هم ربط میدی آنقدر نادانی که میگی همه دکتر مهندس ها خیانت کارن اون بیسواد ها وفادار و زحمت کش 

خوبه اینجا پر از تاپیک های خیانت راننده تاکسی و ... گدا هست 

تو شروع کردی که آره درست گفته وقت ازدواجت هست منم میگم اونش به خودم و خانوادم مربوطه دوست ندارم الان با آدمی که تحصیلات نداره و همچین شغل هایی داره ازدواج کنم 

توام که شوهرت راننده تاکسی چیزی هست دلت خوش کن که آره دکتراش خائنن

عقل و شعور تو احمق نداری که از ازدواج اینجور حرف میزنی تو رو یه هندونه فروش گرفت بسته نظر خواهی کرد ...

اگه منم مثل تو تو خانواده هندونه فروش به دنیا میومدم الان از هرچی شغل اینجوری بود بدم میومد

هرکسی از چیزی بد میگه که تا حالا تجربش کرده

تو هم معلومه تو همچین خانواده هایی بزرگ شدی و از همه نظر کمبود داشتی که حالا عقده شوهر پولدار داشتن تمام وجودتو گرفته

کاش شوهر منم یه هندونه فروش زحمتکش بود

کار کردنو زحمت کشیدن تو هر جایگاهی ارزشمنده

سنت کم نیست که میترسی تو این سن شوهر بی تحصیلات گیرت بیاد من سن تو بودم خاستگارام همه مهندس بودن با شغل خوب تو شرکت،کارخونه،مهندس هواپیما تو فرودگاه.‌‌..چون جایگاه اجتماعی خانوادم خیلی بالا بود و شناسِ شهر بودیم

الان درکت کردم بخاطر اینکه جایگاه خانوادت خیلی پایینه میخای کمبوداتو با تحصیلات بالای خودت جبران کنی تا شاید خاستگار خوب بیاد درِ خونتون

اگه منم مثل تو تو خانواده هندونه فروش به دنیا میومدم الان از هرچی شغل اینجوری بود بدم میومدهرکسی از ...

اولا پدر خودم هم تحصیلات و شغل خوب داره در ضمن  با این نتیجه گیریت تو کل خاندانت مردای عوضی و خائن بودن که همش از خیانت دم میزنی و تو حسرت همون هندونه فروش وفاداری  

خودت هم که معلومه زود شوهرت دادن و بیسواد موندی همش میخوای عقده هات سر دختری که داره تحصیل میکنه خالی کنی 

با خواستگار های خیالیت خوش باشی از فضولی تو زندگی ما بکش بیرون 

اولا پدر خودم هم تحصیلات و شغل خوب داره در ضمن با این نتیجه گیریت تو کل خاندانت مردای عوضی و خائن ب ...

گمشو بابا

گفتم که هر کسی اون چیزی رو که تجربه نکرده میگه خیلی خوبه

تو هم نه خانوادت نه خودت هیچی از تحصیلات نمیدونین نهایت تحصیلاتت یه غیرانتفاعیه درپیته حتما واسه همین عقده جایگاه خوب داری

منم فقط تو یه کامنتم گفتم خیانت چشماتو برو درست کن چلاقه چندبار دیده

من تا حالا امثال تورو دورو برم زیاد دیدم...چیزایی که من زندگی کردمو شماها آرزشو دارین

مطمئن باش اگه شوهر هندونه فروش داشتم و درد بی پولی داشتم میومدم به تو میگفتم حتما برو دنبال شوهر پولدار..

بعله من با افتخار تو جوونی ۲۵سالگی شوهر کردم مثل تو نمیخاستم پیر و ترشیده بشم

گمشو باباگفتم که هر کسی اون چیزی رو که تجربه نکرده میگه خیلی خوبهتو هم نه خانوادت نه خودت هیچی از تح ...

اسکول عقب مونده تو اگر اون پدر عوضیت هندونه فروش نبود چرا بهت برخورده و زر میزنی اونا خوبن 

آره همون شوهرت گدا هست میخوای بقیه هم زود شوهر کنن 

تو یه ده کوره هم زندگی میکنی که بنظرت دختر اگر تا ۲۵ شوهر نکنی ترشیده هست از این الفاظ هم استفاده میکنی خاک بر سرت که تنها افتخار اینه

دیگه هم جوابمو نده بچهاهچندش

منم تو یه دانشگاه تاپ تهران تو یه رشته خوب دارم تحصیل میکنم بسوز و برو بشور بساب بکن شوهرت از مسافر کشی میاد شاید اون وسط  خیانتی هم کرده