2777
2789

لوله مشکل داررابامزه گفتی😁

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصفهانی؟

نه عزیز

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

سمت راست اطرافش چسبندگی زیاد داشت ماده حاجب عبور کرد ولی تشخیص دکتر این بود لاپروسکپی بی فایده است با توجه به سنم  راه حل اخر را برم

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
عزیزم ناباروری ثانویه دارم یک دوره ای وی اف ناموفق داشتم مجدد برا سری دوم دارم داروی تقویتی میخورم

ثانویه یعنی چی؟ مشکلتون همین لولست؟ من سمت راستم با عکس رنگی باز شد سمت چپم بر اثر خارج رحمی که داشتم بستس. حالا دکترم گفته باید چند دوره با خودت تلاش کنیم اگه بارداری موفقی نداشتی درنهایت آی وی اف کنیم. 

البته با توجه به آزمایش همسرم ای وی اف را پیشنهاد دادن اگه شوهرت آزمایشش نرمال باشه با تحرک بالا حتما باردار میشی

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .