با توجه از قبل که من خیلییی وقته سایت نیومدم و تبادل نظر هم نکردم و مداوم داره کاربر جدید عضو میشه اینجا خواستم ببینم و بدونم کسی از قدیم اینجا هست🤨😂کسی منو یادش هست؟🥲اگه یادتونه یا منو میشناسید ی درخواست بدین که دلم حسااابی براتون تنگ شده😍🦋
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
انگاری کاربر جدید خیلییی زیاد داریم که منو یادتون نمیاد🙁😂 اشکالی نداره فدا سرم خدا که حواسش بهم باشه برام کاافیه😌🤣 ولی خودمونیمااا یعنی اینقدر تازه وارد داریم که من دیگه پیدا نیستم🤨😂
میسی ...خیلی وقته نبودین من همه قدیمیارو میشناسم تو تاپیکاتم شرکت میکردم طبیعی یادتون نیاد
ای جااان به شما فعااال😍😍
اینقدر به دلم میشینه میبینم دوستای عزیزی هستند که قبلاً باهاشون در ارتباط بودم و الان دوباره دارم پیداشون میکنم🥲🥰
من همیشه اکثریت اکانت ها و کاربری ها رو به پروفایل شون یادم میمونه چون شما پروفایل ندارید یکم باید فکر کنم امیدوارم که موفق شم و به یادتون بیارم ولی شما در هر صورت فعاال تاپیکام بودین و عزیزین برام💙🙏🏻🌹