2777
2789
عنوان

سلااام من اومدم🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست
اون موقع کاربری فابریکم بود الان ماشاالله به 10 رسیدم😂

عع عجب😂پس اکانت جدید زدین ، ای بابا میتونم بپرسم اسم اکانت اصلی تون چی بود البته اگه حضور ذهن دارید و مثل من یادتون نرفته😅😅

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

سلام عزیزم

من کاربری شما رو خاطرمه🌸

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جااان😍😍 منم هم کاربری تون رو یادم هست عزیزم👌🌹چطورید گلم ؟؟

جانت سلامت عزیزم 🤍

به خوبی شما مرسی گلی 🌸

چه خوب که هستید الان 💞

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

جانت سلامت عزیزم 🤍به خوبی شما مرسی گلی 🌸چه خوب که هستید الان 💞

عزیزدلییید😍🌹

لطف داری قشنگم من هم خوشحالم که شما دوستان عزیزم هستید🤞🌹🙏🏻

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

عزیزدلییید😍🌹لطف داری قشنگم من هم خوشحالم که شما دوستان عزیزم هستید🤞🌹🙏🏻

🌸🤍🫂