2777
2789
عنوان

فراموشش کردم

199 بازدید | 19 پست

اینقدر بهم بدی کرد اينقدر ازش خیانت دیدم اومد اون هرزه رو جلوم رد کرد و پوزخند زد تو عید ، بازم من خر نمیتونستم فراموشش کنم

یک هوو از دیشب نسبت بهش سرد شدم انگار اصن همچین کسی وجود نداشته 

رابطه نداشتم باهاش ولی عاشقانه دوستش داشتم و قرار بود ازدواج کنم باهاش 

اینم شد تجربه و شکست که اینقدر راحت دلمو به کسی ندم

۲۳ سالمه امیدوارم نفر بعدی یک آدم امن باشه🥲💔💔💔💔💔💔💔

🌙✨️

قبلش هم پسر اشغال فامیل ازم رسما خواستگاری کرد و تو تایمی که قرار بود منتظر باشه من کنکور بدم با یکی از زن های بیوه فامیل رابطه همه جوره داشت💔

زنه اومد بهم همچی رو نشون داد و توصیه کرد برم دانشگاه و قیدش رو بزنم

تو دانشگاه هم که .....

🌙✨️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم اینجا تاپیکام هست ، صد نفر گفتن نکن بدردت نمیخوره ، خانواده و دوست و عقل خودمم بکنار 

ببین الان به درجه ای رسیدم روزی هزار بار میگم چه غلطی کردم زنش شدم ، همیشه از بین بردن یه ادم با تیر و تفنگ نیست ، من روزی هزار بار میمردم از کاراش

خدارو روزی هزار بار شکر کن قسمتت نشد ، مریض روانی میشدی این ادما به جنون میکشونن طرفشونو عین خیالشونم نیست

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
منم اینجا تاپیکام هست ، صد نفر گفتن نکن بدردت نمیخوره ، خانواده و دوست و عقل خودمم بکنار ببین الان ب ...

دقیقااا

کسی که اینقدر دیونس برای اینکه حرص منو در بیاره میاد دست یک دختر خراب رو میگیره و از جلوم رد میشه با پوزخند نگام میکنه این می خواست در آینده چیکارم کنه؟😢

🌙✨️

دقیقاااکسی که اینقدر دیونس برای اینکه حرص منو در بیاره میاد دست یک دختر خراب رو میگیره و از جلوم رد ...

تو ذهنت فکر کن مرده ،براش مراسم ختمم بگیر ، فقط بدون خدا خیلی دوست داشته ، ادم بی معرفت بی وجدان ، داغونو از سر راهت برداشته 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
تو ذهنت فکر کن مرده ،براش مراسم ختمم بگیر ، فقط بدون خدا خیلی دوست داشته ، ادم بی معرفت بی وجدان ، د ...

اره خداروشکر چله زیارت عاشورا خوندم بهش برسم ولی نشد حتما به صلاحم نبوده❤️

🌙✨️

اره خداروشکر چله زیارت عاشورا خوندم بهش برسم ولی نشد حتما به صلاحم نبوده❤️

بزور از خدا چیزی رو نخواه وقتی قسمتت نیست

ما بنده ایم نمیدونیم خیرمون چیه

خیلی خوشحالم واست

امیدوارم بهترینها سهم قلب مهربانت بشه

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا

انشالله خداوند متعال حاجت دلتونو بده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا