بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون اینجا تو نی نی سایت خیلیا گفتن کاذب وباردار نبودن منم می ترسم کاذب باشه دلمو الکی خوش کنم
این نی نی سایت همه رو بد بین کرده والا .من خودم ایقد ترس و دلهره دارم .به این چیزا فک نکن شاید اون خانوما امپول زدن یا کیست دارن یا هر چیز دیگه .همه که مثل هم نیستن.خیره ایشالا
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .