2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان، ببخشید یه سوال دارم ، من روز اول اخرین پریودم ۲۳ ابان بود ، بی بی چکم دیروز مثبت شد و ه ...

فکر نکنم منفی باشه خانمی دورهات چند روزه هستن  گاه بخاطر دیر انجام شدن لقاح تیتر بتا کم هست 48 ساعت بعد از ازمایش بتا دوباره ازمایش بده اگر بیشتر شده بود بارداری دوبرابر

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

[QUOTE=49667049]چون اینجا تو نی نی سایت خیلیا گفتن کاذب وباردار نبودن منم می ترسم کاذب باشه دلمو الکی خوش کنم   تبریک میگم عزیزم،منم مث شما شده بیبی یام همش هاله دارن جرات آزمایش رفتنو ندارم تا پررنگ نشن واسه منم دعاکن ک حامله باشم

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

من پری هام بعد اقدام نامنظم شده قبلا جلومیفتاد دوتا هفت روز ک طبیعی بود دکترا گفتن ،یکماه جلوانداختم یکماه سروقت یکماه عقب بعد۴۴ روز پری شدم الان بعد ۴۶ روز سینم سفت شده بیبی یام هاله دارن امروز روز۵۰ سیکل اینماهمه

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍