2777
2789
چی؟؟؟؟؟؟؟دوستم عمل کرد ۳۰ تومنن

تو گوگل زده بود نمیدونم زده بودن هم کلا سرپاییه

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره واقعا از شما هم خیلی اذیت کنندست؟

بعضی وقتا اره اذیتم میکنه حتی اعتماد بنفسمم داغون کرده🥲

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

شاید فکر میکنی؟من ۲۰ سالمه اصلا لابیا ندارمچون دختری فکر نکنم داشته باشی

نه متاسفانه جوریه که از لباس زیرم برامدگی داره میخاد بزنه بیرون نمیدونم مشکلم چیه خوشبحالت نداری

اهایعنی واقعا بزرگه واسه بعضیا

اره مثلا شورت پاش باشه یه ذره سوزش حس میکنه بعضی وقتا 

زدم تو گوگل میگه با لیزر 10 تومن 😭😭😭😭

اره لیزرش گرونه🥲اون یه عمل دیگه بوده با لیزر نبود کلا

نه متاسفانه جوریه که از لباس زیرم برامدگی داره میخاد بزنه بیرون نمیدونم مشکلم چیه خوشبحالت نداری

وایییییی پس عمل واجبی😶دوست منم ۲۴ ساله عمل کرد چون با مردای مختلف سک.س میکرد

نمیدونستم افراد باکره هم دارن😶مال من صافه

نه عزیزممم دوستم عمل کرد ۳۰ سرپاییم نیست روز بیمارستان بود

اوه چه ترسناک