2777
2789
اره مثلا شورت پاش باشه یه ذره سوزش حس میکنه بعضی وقتا

وای خیلی بده واقعا حق دارن عمل کنن

نر های سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییییی پس عمل واجبی😶دوست منم ۲۴ ساله عمل کرد چون با مردای مختلف سک.س میکردنمیدونستم افراد باکره ه ...

ربطی به رابطه جنسی و اینا نداره کلا یسریا لابیا دارن یسریا ندارن

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

اوه چه ترسناک

دردشم خیلی وحشتناکه

نر های سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده

بنظرتون انجامش بدم؟

اره حتما انجام بده

اتفاقا سحرآمیزه چون کسی لابیا بزرگ داره مث گوش و بینی تا آخر عمرش رشد میکنه و بزرگتر میشه

نه دیگه عزیزم اگه قرار باشه تااخر عمر رشد داشته باشه خو از شلوار هم میزد بیرون😂تا یجایی هست

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

خوشبحالت عزیزم

شورت مبپوشی گلم؟بنظرم همه این مشکلات از شرته

من از بچگی نپوشیدم ن بیکینیم سیاه ن هیچچ ترشح دارم 

یبار پوشیدم نابود شدم

شما انجام دادین؟ چجوریه بعد عمل

نه عزیزم دوستم انجام داده خیلی راضیه