2777
2789
اره مثلا شورت پاش باشه یه ذره سوزش حس میکنه بعضی وقتا

وای خیلی بده واقعا حق دارن عمل کنن

مرد و نر خر های بیشرف و بی ناموص سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده🫤🫤🫤مگه کوری زدم درخواست نده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وایییییی پس عمل واجبی😶دوست منم ۲۴ ساله عمل کرد چون با مردای مختلف سک.س میکردنمیدونستم افراد باکره ه ...

ربطی به رابطه جنسی و اینا نداره کلا یسریا لابیا دارن یسریا ندارن

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

اوه چه ترسناک

دردشم خیلی وحشتناکه

مرد و نر خر های بیشرف و بی ناموص سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده🫤🫤🫤مگه کوری زدم درخواست نده

بنظرتون انجامش بدم؟

اره حتما انجام بده

اتفاقا سحرآمیزه چون کسی لابیا بزرگ داره مث گوش و بینی تا آخر عمرش رشد میکنه و بزرگتر میشه

نه دیگه عزیزم اگه قرار باشه تااخر عمر رشد داشته باشه خو از شلوار هم میزد بیرون😂تا یجایی هست

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

خوشبحالت عزیزم

شورت مبپوشی گلم؟بنظرم همه این مشکلات از شرته

من از بچگی نپوشیدم ن بیکینیم سیاه ن هیچچ ترشح دارم 

یبار پوشیدم نابود شدم

شما انجام دادین؟ چجوریه بعد عمل

نه عزیزم دوستم انجام داده خیلی راضیه