2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ديگه شوهرم بنده خدا زده بيخيالي كه يعني كمتر ناراحت بشيم ولي من نتونستم اين دفعه خودمو كنترل كن ...

عزیزم انشاءالله ماه بعد مامان بشی . هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه 

واقعا چه فایده ای داره؟ بالای خط فقر باشی و زیر خط فهــم😕
حالا ديگه شوهرم بنده خدا زده بيخيالي كه يعني كمتر ناراحت بشيم ولي من نتونستم اين دفعه خودمو كنترل كن ...

مردا گاهی حساس ترن به روی خودشون نمی ارن. اصلا چه کاریه که هی مرتب بی بی چک بزاری. بی بی چک واسه وقتیه که از وقت پریودت یه هفته گذشته باشه. 

به جای استرس خودت رو تقویت کن. دمنوشهای گیاهی غذاهای مقوی. افکار مثبت. موزیک. فضای شاد.  اصلا ب ...

بيشتر اينكارا رو ميكنم

حتي شايد خنده بار باشه ولي بعضي وقتا كه يه چيزي ميخوام برم ميگم نميخوامش سريع تو بازار گيرم مياد

همش الانم واسه بچه همينو ميگمو خودمو سرگرم ميكنم ولي ...

واااای 😥  یاد خودم افتادم . 

من برای اولین بار بیبی زدم. دو روز زودتر هم زدم. 

منفی شد . داااااغون شدم. زیرچشام پف کرده بود بس که زجه زده بودم و گریه کرد بودم. انگاری دور ازجون عزیزمو از دست داده بودم. سر موعدمم پری شدم بازم گریه و گریه گریه . 

الان دو هفته و نیمه گذشته. خدا شاهده هنوزم ته دلم غمه. اخه به این ماه خیل امیدوار بودم خییییلی .

دیگه بی خیال شدم. ولش کن بابا . به جهنم

هروقت شد شد. صورت قشنگم داغون شد از بس گریه کردم اونم واسه یه بچه که پس فردا بزرگ میشه و میره سر زندگیش و  محلم نمیده. چقد نازشو بکشم تا بیاد. خدا بخواد خیلی زود میزارش تو وجودم. 😍. 

والاااااااا  . بسپار به خدا. صلوات بفرست و بگیر بخواب. برو بیرون واسه خودت خرید زمستونی کن. اگر براتون امکانه برین سفر. برین مناطق سردسیر برف بازی 🤗. ایده بگیر ببین واسه شب یلدا دوس داری چیکار کنی. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
واااای 😥  یاد خودم افتادم .  من برای اولین بار بیبی زدم. دو روز زودتر هم زدم.  منف ...

دقيقاً منم اللن همينطورم

شوهر بدبخت خسته از كار اومد نميدونست چم شده همش بهش گير ميدادم تا ميومدم باهاش بجث كنم همش با بفض جوابشو ميدادم تقو تقم ميزدم زير گريه

هاج و واج نگام ميكرد

عزیزم انشاءالله ماه بعد مامان بشی . هر چی خدا صلاح بدونه همون میشه 

موافقم منو شوهرمم همش همينو ميگيم ولي ادم با احساسشو قلبش كه نميتونه بجنگه

خودمم امروز از رفتارمو گريه هام تعجب كردم خيلي واسم سخته

جالبش اینه که من به جای بی بی چک از کیت تخمک گذاری استفاده می کردم🤣 اشتباهی خریده بودم. یه بار که دوتا خط نشون داد، دیدم برگه تفسیرش رو گم کردم. رفتم تو نت هی سرچ میکردم مدل بی بی چکمو پیدا نمی کردم. رفتم همون داروخونه که خریده بودم گفتم اونجا بپرسم. که اونجا دوزاریم افتاد! 

اشکال نداره عزیزم خدا خودش انشااله به وقتش بهت یه بچه ی ناز میده. من توی ۶ ماهگی زایمان زودرس داشتم و پسرم رو از دست دادم، خیلی برای بارداری مجدد عجول بودم ولی الان که فکر میکنم میبینم خوب شد که اون موقع باردار نشدم و خدا به موقع بهم بچه داد. توکلت بخدا باشه و قدر روزهای دو نفره ات رو بدون. بچه که بیاد علاوه بر شیرینی کلی هم مسئولیت داره.

اشکال نداره عزیزم خدا خودش انشااله به وقتش بهت یه بچه ی ناز میده. من توی ۶ ماهگی زایمان زودرس داشتم ...

چه حرفاي قشنگ و دلگرم كننده اي زدي مامان  علي  ممنونم

اره خداروشكر وقتمونو يطوري پر ميكنيم

فكر كنم الان مرتب دارم به بچه دار شدن فكر ميكنم كه حساس شدم